2777
2789

مادرشوهرم😩😩😩😩

ازش نپرسیدم 

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

خودم، مادرشوهرم همیشه میگه فاطی خونش همیشه برق میزنه

با توکل به خدا میرسم به خواسته هام😍❤ fati_n77 سابقم، اون کاربریمو گفتم نی نی یار به فنا بده😁🤪 و بالاخره به لطف خدا مامان یه پسر کوچولوی خوشگل شدم💙🤤👩‍🍼

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سره باید تمیز کنی دیگه. نزاری کارا رو هم جمع شه .خودم قبلا خونه ام از تمیری برق میزد الان با یه بچه کوچیک سخته همیشه تمیز و مرتب بمونه

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

من که تعریف نباشه همیشه خونه م مرتب ...برق نمیزنه بگم ولی همه چیز سرجا خودش مهمان ناخوانده یهو بیاد استرس ندارم همه چیز مرتب و تمییز

قانون ۵دقیقه استفاده کن..هر چیزی زیر ۵دقیقه برات زمان میبره همون لحظه انجام‌بده..مثل شستن ظرف تو ظرفشوی دستمال کشیدن میز...

و هررچیزی میاری کارت تموم شد سرجاش بزار کارت تموم شد نگو بعدن