2777
2789
عنوان

خونه تمیز

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 65 پست
چیکار میکنی ...من همیشه ب عنوان ی زن شلخته شناخته میشم

اول از همه نت گوشی رو قطع کن😁 تبدیل به یه کدبانو نمونه میشی..صددرصد تضمینی 😁😅

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دیگه آدم نه اونجوری تمیز باشه که دائم دستمال دستش باشه و زندگی رو به خودش و اطرافیانش زهر کنه

نه اونقدری چرکولک باشه که همه صداشون دربیاد

درحد نرمال بهتره

من یه اخلاقی دارم، یا یه کاری رو شروع نمیکنم یا اگه شروع کنم تموم نمیکنم!!😶😊
من که تعریف نباشه همیشه خونه م مرتب ...برق نمیزنه بگم ولی همه چیز سرجا خودش مهمان ناخوانده یهو بیاد ...

وای اخه خیلی سستم ...الان کلی ظرف تو سینکه ولی اصلا جون ندارم بلند شم

عزیزم اکثر خانمهایی که فکر میکنن تمیز هستن در واقع فقط مرتب هستن و اصلا تمیز نیستن فقط ظاهر خانه شان مرتبه . این را در نظر داشته باش . اگه دوست داری تمیز باشی لایکم کن تا براتون بنویسم . تا یه زن تمییز و خاص باشید 

چیکار میکنی ...من همیشه ب عنوان ی زن شلخته شناخته میشم

هفته ای یبار کل خونه رو تمیز میکنم، هم جارو هم گردگیری، وسطای هفته هم هروقت بیکار شدم یه جارو میکشم با یه گردگیری، اونم نه مثل باراول جزئی...سینک گاز و ظرفشوییمم که همیشه پاک میکنم که چرب و چیلی نشه، راه پله رو هم اول با دستمال و شیشه پاک کن خوب تمیز میکنم بعد جارو میکشم

با توکل به خدا میرسم به خواسته هام😍❤ fati_n77 سابقم، اون کاربریمو گفتم نی نی یار به فنا بده😁🤪 و بالاخره به لطف خدا مامان یه پسر کوچولوی خوشگل شدم💙🤤👩‍🍼
ناراحت نمیشدید که عمه تون جارو میکرد

من شلخته بودن رو از مادر ب ارث بردم 

ما هم فک فامیل میومدن میدیدن خونه درهمه جمع میکردن یادمه بابام یه چادر برمیداشت هر چی خرده ریز وسط خونه بود جمع میکرد میگفت اعصابم نمیکشه ب اینهمه ریخت و پاش