2777
2789
عنوان

خونه تمیز

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 65 پست
وای اخه خیلی سستم ...الان کلی ظرف تو سینکه ولی اصلا جون ندارم بلند شم

خوب دیگه باید خودتو مدیریت کن...برا خودت قانون بزاری..

همنطور گفتم

من روز یه قسمت خونه کامل تمییز میکنم‌۱ساعت زمان میبره...

بعد روزهای حمعه کلا استراحت کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نمیشدید که عمه تون جارو میکرد

نه برای چی ناراحت 🤷‍♀️😐 لطف میکرد اخه 

اون موقع مامانم اینا تا شب سرکار بودن منم درس داشتم دیگه از کلاس میومدم همه جارو تمیز کرده بود 🤦‍

یکی از اقوام ما فکر میکنه خیلییی تمیزه و اه و پیف داره برای دیگران

اما والا بلا هر وقت میرم خونش ریختو پاشه همشم میگه واای از صبح همینطووور دارم دستمال می کشم اشپز خونه رو تمیز می کنم!!!!! میگه من حتی اون پشت هود رو هم تمیز میکنم شوهرم میگه چرا اخه اونجا رو تمیز می کنی میگم خب ادم باید تمیزززز باشه باز تعریفای خودش تموم میشه از خواهرش شروع میکنه میگه فلانی عالییی. گاهی حالمو بهم میزنه یجوری حرف میزنه انگار همه دنیا کثیفن اون تمیزه 

من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد...

بگو عشقم

سعی میکنم مهم هاش را بگم چون خیلی زیاد. ببین عزیزم این سبک که من میگم تمییزی واقعی هست که خانمهای پزشک انجام میدن . مهمترین نکته هاش اینها هست :۱ شما هر چیزی که از منزل خارج میشه مثل کیف دستی یا گوشی موبایل یا لباسهای بیرونی ...یه جای جدا یا سبد مخصوص داشته باشه ۲ به هیچ عنوان چیزی که کف زمین یا ماشین مالیده شده به فرش یا سرامیک خانه نذارید مثلا خریدهای میوه چون کف مغازه گذاشته شده یا کف ترازو گذاشته شده باید یا داخل سبد جدا بذارید یا مثلا سفره یکبار مصرف پهن کنید و هر چیزی که از بیرون امده تا بیایید بشورید و اماده سازی کنید بذارید روی سفره یه بار مصرف ۳ به هیچ عنوان حتی یک قدم پابرهنه داخل بالکن ( تراس ) یا حیاط نشوید و دم در اپارتمان یا ورودی خانه تان یه پادری بزرگ بذارید تا جا برای تمام کفش های مهمانها باشه و حتی یک قدم با جوراب روی سرامیک بیرون از منزل نذارید .من خودم تا یک متر اطراف پادری را الکل میزنم تا اگه مهمانها پاشون را کف زمین گذاشتن حداقل الودگی ها را به داخل خانه نیاورند ۴  به هیچ عنوان جارو برقی خود را جاهایی که چرب هست مثل پایین اجاق گاز یا دم در خانه قسمت در خروجی منزل نبرید و حتی جارو برقی را به نزدیک در دستشویی نبرید . ۵  پادری دستشویی از نوعی باشد که همه بفهمن دقیق دمپایی توالت را کجا در بیاورند و حتی یک قدم پای شان را روی سرامیک توالت نذارن ۶ دم در خانه بنویسید لطفا کفش کودکان خود را در بیاورید تا بفهمند منزل شما قانون دارد . میکروبهای کفش ۷۰ میلیون هستن که با شستن نمیروند ۷ اگر زنی کفش خود را داخل لباسشویی انداخت نمره بهداشتش زیر صفر هست و از نظر من حکم طلاقش واجبه 🤣  چون ۷۰ میلیون میکروب کفش را وارد  لباسشویی میکنه و این یک فاجعه هست  ۸ به هیچ عنوان پابرهنه داخل حمام نشوید و تشت های داخل حمام ( لگن ها) را داخل هم نذارید چون کف حمام میکروب هست و حتی ممکنه قارچ هم باشه و نباید کف تشت به داخل یه تشت دیگه مالیده بشه ۹  به هیچ عنوان داخل قابلمه ها و ماهی تابه و زود پز از کفگیر استیل استفاده نکنید فقط ملاقه پلاستیکی یا چوبی و فقط با ابر نرم شسته بشه و اصلا به هیچ اسکاچی مالیده نشه ۱۰   لباسهای بیرون و داخل منزل را جدا از هم داخل ماشین لباسشویی یا تشت بذارید . بازم تا شب براتون مینویسم . اینها ثمره یه عمر تحقیق و زحمتکشی هست 🤣🤣🤣 

سعی میکنم مهم هاش را بگم چون خیلی زیاد. ببین عزیزم این سبک که من میگم تمییزی واقعی هست که خانمهای پز ...

ممنون ازاشتراک گذاری تجاربتون💐

بهترین ادمهای زندگی همانهایی هستندکه وقتی کنارشان می نشینی چایی ات سردمی شودودلت گرم
یعنی تا این حد وسواس بودی

هنوزم همینطورم.یوقت میبینی از صبح تا شب وقت نمیکنم حتی دراز بکشم.مثلا مهمون برام بیاد قبلش خب تمیزه ولی بعدم که برن من شب تا خونه رو جارو نزنم ظرفها رو جمع نکنم دستمال نکشم مرتب نکنم نمیخوابم مثلا تا ۳ چهار صبح دستم بنده.چون صبح که بیدار میشم باید خونه تمیز باشه.بچمم مثل خودمه.مثلا اگه یه مورچه بیاد رو پشتیش دیگه روش نمیخوابه تا ملافشو بشورم.مثلا بخواد یچیز بخوره چه خونه خودمون چه جایی دیگه تا پارچه یا زیر سفره براش پهن نکنم نمیخوره.میگه میریزه فرش کثیف میشه.جاریم برعکس.یعنی رفتی خونش در کمد لباسش رو باز کرده باید یک دو سه بگی بدویی عقب که لباسها نریزه روت.من حاام بد میشه سالی یبار بیشتر نمیرم اونام سالی یبار میان.عید به عید.امسالم که نرفتیم.

من اگه مثل خیلیا بودم …الآن با خیلیا بودم …
یعنی چجوریه دستتون؟؟؟؟

دستم درد میکنه رفتم دکتر عکس گرفت گفت چسبندگی داره عمل باید بکنی.خالم و مامانم و خواهر بزرگم عمل کردن.من نه.میگم عمل کردم کی کارامو میکنه.با شوهرم سر کار کردن بحث میکنیم.اون میگه نکن من میکنم.😐

من اگه مثل خیلیا بودم …الآن با خیلیا بودم …