2777
2789
عنوان

خونه تمیز

| مشاهده متن کامل بحث + 851 بازدید | 65 پست
من که تعریف نباشه همیشه خونه م مرتب ...برق نمیزنه بگم ولی همه چیز سرجا خودش مهمان ناخوانده یهو بیاد ...

خونخ من یه محلیه که شدید الودست هواش دیوانهدمیشم کل خونه رو تمیزمیکنم بعد دوسه روز شدید خاک میشینه رو همه چی باز

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خونخ من یه محلیه که شدید الودست هواش دیوانهدمیشم کل خونه رو تمیزمیکنم بعد دوسه روز شدید خاک میشینه ر ...

منم‌اینطور وسایل کمی تیره س کاملا مشخصه ...دیگه باااش کنار اومدم هر روز که دستمال میکشم 

اینجوری همییییشه باید درحال کارباشی

نه بابا من ۶ بیدار میشم...ت۷همسرم‌ میره...۷تا ۸ پیاده روی..

بعد دوش صبحانه...

حدود نه تا ده خونه مرتب میکنم...

بعد چون‌ظهرا نمیخوابم‌۱تا۲ یه قسمت کلی مرتب میکنم حموم اتاق خواب کابینت 

آره دلسا بگو

هفته ای یک بار جاروی کای میزنم ولی جارو شارژی دم دستمه چیزی بریزه یا آشغالی ببینم همون موقع جارو میگنم تو خونه پخش نشه بچه هامو ملزم میکنه رو ملحفه خوردنی بخورن و بعدش تو تراس میتکونم دو بار در هفته طی کلی میزنم ولی در طول روز یه دستمال دم دستمه جایی لک بیفته همون موقع سریع پاک میکنم ظهر قبل خواب بچه هام و عصر قبل از اومدن همسر و شب قبل خواب خونه رو اگر بچه ها چیزی ریخته باشن کامل جمع میکنم گاهی خونه چادریشون و گاهی استخر بادیشون همیشه گوشه اتاقه اسباب بازیهای خرده ریز رو سریع اون تو میریزم که جمع کردنش راحت باشه لگو و اینجور بازیهارو میگم اگر میخوای یکی دیگه بیاری اول قبلی رو جمع کنیم  بعد اونو بیار.ظرفهارو اکثرا تو ماشین جمع میکنم یا همون موقع یه فنجونم باشه میشورم هیچی تو سینک نمیزارم

گاز و هود و اطرافشون رو همون موقع آشپزی تمیز میکنم چون چربی بگیره سخته تمیز کردنش ولی همون موقع راحت با یه دستمال نم تمیز میشه

سرویس بهداشتی هر شب بعد از خوابیدن بچه ها میشورم

گردگیری یک شب در میان بعد از خواب بچه ها

کشوها و کمدهارو مرتب میچینم بر اساس رنگ و نوع لباس تو برداشتن و گذاشتن عجله نمیکنم که مرتب بمونه ماهی یکبار اگر چیزی بهم ریخته باشه مرتب میکنم

وسایل تزئینی رو به خاطر بچه ها خیلیشو جمع کردم فعلا و زحمت گردگیریم کمتر شده

همینا تو ذهنم بود الان

شوخی نکن چه خبره مگهههه

چرا؟آخه اینجوری که انجام میدم راحته خیلی زمان نمیبره ازم ولی خب دست خودمم نیست رو تمیزی و اصطلاحا نجس و پاکی اصلا وسواسی ندارم ولی رو نظم و ترتیب و قرینگی هم یکم وسواسم فکر میکنم  مثلا میخوام بشینم یه قهوه بخورم یا کارهای درسیمو انجام بده یه بهم ریختگی باشه نمیتونم اونکارو بکنم

چرا؟آخه اینجوری که انجام میدم راحته خیلی زمان نمیبره ازم ولی خب دست خودمم نیست رو تمیزی و اصطلاحا نج ...

دیگه بااین شرایط وقت برای کاردیگه ام داری مگه؟؟؟؟؟ من روزی که کارشخصی دارم دیگه به کارخونه نمیرسم فقط حداکثر همون نهارو درست کنم و ظرفاروبشورم

دیگه بااین شرایط وقت برای کاردیگه ام داری مگه؟؟؟؟؟ من روزی که کارشخصی دارم دیگه به کارخونه نمیرسم فق ...

خب چهار روز تو هفته میرم سر کار. کلاس خصوصی هم دارم جسته گریخته آخه با این شیوه خونه خیلی کثیف نمیشه که بخوام خیلی تمیز کنم تازه کارهای مدرسه هم تو خونه انجام میدم سوال طرح کردن تست و سوال اضافه در آوردن برگه تصحیح کردن