2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
اینا ی جلسه رو راس ساعت نمیتونن برگزار کنن میخان کنکور با پروتکل بهداشتی برگزار کنن 

دقیقا😁😂😂🦄

من بابام ریه هاش مشکل داره اگه یه اتفاقی بیوفته خودمو نمیبخشم 

نمیزاره هم نرم

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دقیقا خستم شد از خوندن اما مامانم میگه کاش تعویق بیوفته چیشد حالا کی گفت ساعت ۴ معلوم میشه؟

عزیزم هر چی عقبتر بیفته بیشتر ضرر دارع

وزارت بهداشت گفته فصل انفولانزا از مهرماه شروع میشه اگه تعویق یشه صد درصد بدتر میشه

تاریخ۹۹/۹/۹بهترین اتفاق زندگیم رخ خواهد داد🤗😍
نه نه غلامی نیست امروز اون فعلا وضعش خرابه 😐😂 فقط خدایی هست حریر جی هم حتما نیست که داره این بیرو ...

توسواحل گیلانه لابد🤦‍♀️😂

چه شب هامنوآسمان تادم صبح سرودیم نم نم: تورادوست دارم
نمیدونم من دیگه حالم بهم میخوره  از وضعیت همش حرف خودشونو میزنن خدایی میگه گروه هایی برنامه ری ...

😂😂😂اونو ولش کن بنده خدا هنوز فک میکنه ۹۵ درصد مخالف تعویقن 

دیروز غلامی اومده تلویزیون میگه ۸۰ درصد از کنکور دکتری راضی بودن یهو سنجش دیده اِ وااااا  اصلا نظر سنجی نذاشته 😂😂😂تا غلامی گفته تازه نظر سنجی گذاستن😐😂

دقیقا دوستم میگفت ک افتضاح بود جلسه اصلا فاصله رعایت نشده بود خیلی بد بوده

تقلبم بوده این از همه بدتره😣🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
دقیقا خستم شد از خوندن اما مامانم میگه کاش تعویق بیوفته چیشد حالا کی گفت ساعت ۴ معلوم میشه؟

دیر شرو شده جلسه🦄

😂😂😂اونو ولش کن بنده خدا هنوز فک میکنه ۹۵ درصد مخالف تعویقن  دیروز غلامی اومده تلویزیون میگه ...

دیوونمون کردن  این ۳ نفر مخالف شدیدن

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

بچه ها میگن اگ اینکارو کنن دیگ عقب نمیندازن کلا میشه سال دیگه راسته

تیارا هستم عزیزان مدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته  یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم  شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیم  سوال شخصی جواب نمیدم.
به هر حال هر چی  اگه عقب بیفته خودتون بعدا خواهید دید که چی میشه

شما ۱۰۰ درصد هم بخونی با اون ماسک و گرما و استرس کنکور و کرونا خدای نکرده یا حالت خراب میشه یا گرما زده میشی بازدهت کلییی افت میکنه به ابنم فک کن خب انفولانزا واکسن داره میزنی در امانی ولی میارزه ۲۰۰ میلیون پول خرج کنیم برا کرونا جون عزیزامونو به خطر بندازیم براش  ؟

ب نظرت الان ترس همه از چیه،؟ این سوال داشت عزیزم کرونا

چرا میزنی 😁🦄

نگران نباش حتی اگه تعویقم نیوفته به خدت توکل کن این تنها کاری بود که میتونستیم بکنیم

نمیدونسم کنکورممم تقلب میشههههه

صببببححححح بخخخخییییرررر

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖