2777
2789
عنوان

کنکوریا

| مشاهده متن کامل بحث + 61203 بازدید | 4305 پست
نماینده هارو دیدی بخدا خیلی تلاش کردیم این نملینده ها موافق تعویق بشن از کجا انقدر مطمئنی تنها مخالف ...

دقیقا💙🦄

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم فعلا که نماینده ها دارن گیس همو میکشن ببینیم آخرش چی میشه😐

چی بگم والا.این دودستگیه تا همیشه هست دهن مارو هم سرویس کردن😂.

حالا اگه قبول کردن عقب بیفته.چقد میندازن عقب؟؟مثلا چندماه

🍃🌿🐾
این حریر چی خیلی عزیزه اون روز پاساژ علاالدین امروز ساحل مازندران فردا صف نون.... آدم شک میکنه ب سل ...

😂😂😂😁🦄💙

🌺✨سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً🌈🍃‏پس از مصیبت هایمان، بهاری خواهیم زیست گویی،طعم تلخ دیروز را نچشیده ایم❤️💙💜💚🧡💛
کاشکی تعویق نشه  هر چی هی عقب بیفته به ضررمونه  فکر میکنید اگه تعویق بشه مثلا چه سودی دا ...

دقیقا

خستم شد از خوندن

اما مامانم میگه کاش تعویق بیوفته

چیشد حالا کی گفت ساعت ۴ معلوم میشه؟

(آنجا ببر مرا که°•شرابم•° نمیبرد) /یه چن تا :اماده شو بیام دنبالت هم واسه ما میذاشتین خب وحشیا  تویی که انقده مهربونی میشه یه صلواتم واسه زود مامان شدن منم بفرستی؟؟
نه نه غلامی نیست امروز اون فعلا وضعش خرابه 😐😂 فقط خدایی هست حریر جی هم حتما نیست که داره این بیرو ...

نمیدونم من دیگه حالم بهم میخوره  از وضعیت

همش حرف خودشونو میزنن خدایی میگه گروه هایی برنامه ریزی شدن بخاطر جمع فالوور🙄

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
دقیقا دوستم میگفت ک افتضاح بود جلسه اصلا فاصله رعایت نشده بود خیلی بد بوده

فاصله رعایت نشده داوطلبا ماسکو دراوردن تقلب شده دفترچه رو اوردن بیرون از حوزه کولر بوده پنکه بوده یعنی یه فاجعه ای که امروز قالیباف هم گفت دکتری پروتکلی رعایت نشده بود😶

اینا ی جلسه رو راس ساعت نمیتونن برگزار کنن میخان کنکور با پروتکل بهداشتی برگزار کنن 

👍👍👍😂😂😂

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖