😂😂😂اونو ولش کن بنده خدا هنوز فک میکنه ۹۵ درصد مخالف تعویقن دیروز غلامی اومده تلویزیون میگه ...
دیوونمون کردن این ۳ نفر مخالف شدیدن
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
بچه ها میگن اگ اینکارو کنن دیگ عقب نمیندازن کلا میشه سال دیگه راسته
تیارا هستم عزیزانمدرس زبان کره ای/کاربری قبلیم به فنا رفته یادمون باشه اینجا مجازیه ما حتی ادمایی رو که از نزدیک دیدیم رو هم نمیتونیم قضاوت کنیم چه برسه کسایی که کلا ندیدیم شاید که کسی حتی سر کوچیکترین مشکلش اینجا به دوستای نی نی سایتی پناه اورده.....پس قضاوت نکنیمسوال شخصی جواب نمیدم.
به هر حال هر چی اگه عقب بیفته خودتون بعدا خواهید دید که چی میشه
شما ۱۰۰ درصد هم بخونی با اون ماسک و گرما و استرس کنکور و کرونا خدای نکرده یا حالت خراب میشه یا گرما زده میشی بازدهت کلییی افت میکنه به ابنم فک کن خب انفولانزا واکسن داره میزنی در امانی ولی میارزه ۲۰۰ میلیون پول خرج کنیم برا کرونا جون عزیزامونو به خطر بندازیم براش ؟
⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری میکند و از آن دستبردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش میکند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖