2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38609 بازدید | 5906 پست

جای خالیت یه حفره بزرگ توی دنیای من درست کرده که هروقت دلم برات تنگ میشه به عمق اون سقوط می‌کنم.....

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

دلم تنگ است و میدانم تو دیگر برنمیگردی

بمانم هرچه خیره پشت این در،برنمیگردی

به یادت هرچه بی تابانه بنشینم به روی تاب

به زیر این درخت سایه گستر برنمیگردی

دوباره دانه می پاشم حیاطِ خیس باران را

اگرچه خوب میدانم کبوتر برنمیگردی

تهی از نوبهارت مانده تقویم خزان من

به این مهر و به این آبان و آذر برنمیگردی

غریبی میکنم با قاب عکست نا امیدانه

خودم هم کرده ام انگار باور،برنمیگردی

هزاران سال دیگر کاش با بوی تو برخیزم

به دیدارم نگو که صبح محشر برنمیگردی

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این دل تنگم هوای کربلا دارد حسین مرغ جانم میل دیدار ترا دارد حسین ...

دلم گرفته ای دوست؛ هوای گریه با من..........😔

دلم تنگ است و میدانم تو دیگر برنمیگردی بمانم هرچه خیره پشت این در،برنمیگردی به یادت هرچه بی تاب ...

به شب و پنجره بسپار که بر میگردم

عشق را زنده نگه دار که برمی گردم

بس کن این سرزنش (( رفتی و بد کردی)) را

دست ازین خاطره بردار که برمیگردم

دو سه روزی هم –اگر چند- تحمل سخت است

تکیه کن بر تن دیوار که برمیگردم

بین ما پیش ترک هر سخنی بود گذشت

عاشقت میشوم اینبار که برمیگردم

گفته بودی دو سحر چشم به راهم بودی

به همان دیده ی بیدار که برمیگردم

پرده ی تیره ی آن پنجره ها را بردار

روی رف آیینه بگذار که برمی گردم

پشت در را اگر انداخته ای حرفی نیست

به شب و پنجره بسپار که بر میگردم

((امید مهدی نژاد))

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
به شب و پنجره بسپار که بر میگردم عشق را زنده نگه دار که برمی گردم بس کن این سرزنش (( رفتی و ...

💔💔

دلتنگی یعنی 

دیدن جای خالی کسی که یه روز بود...و دیگه نیست...

هر انسانی ..

عطر خاصی دارد....

گاهی برخی عجیب بوی خدا میدهند....!💎

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             

زندگی ڪوزه آبی خنک و رنگین است...

آب این ڪوزه گـهی تلـــــخ

گهی شـــور

و گهی شیرین است...

زندگی گرمی دلهای به هم پیوسته است 

تا در آن دوست نباشد 

همه درها بسته است..

♣️

در من کسی جان میدهد هر شب با خاطراتی سرد و تکراری ...دیوانه جان کی میشود اصلا ، از حال و روزم دست برداری ...؟دلبستگی طعم گسی دارد ، با بغض های قصه درگیری ...دستت که از دستش جدا باشد .‌..دست خودت را هم نمیگیری ...ویرانه ها را خوب میفهمم ...استادِ ماندن زیر اوارم .. لبخند بر لب میزنم اما .... درد وخیمی در سرم دارم ...درد وخیمِ در سرم هستی احساسِ پوچی بینِ اشعارم .‌..پلکی بزن پیش از عبورت یک ...مُردن به چشمانت بدهکارم ...ما را به جرمِ عاشقی کُشتند...با چوبه ای از جنس ویرانی ...حتما تصور میکنی خوبم ....!!!افسوس اصلش را نمیدانی ...!             
زندگی ڪوزه آبی خنک و رنگین است... آب این ڪوزه گـهی تلـــــخ گهی شـــور و گهی شیرین است... زندگی ...

فریدون مشیری 😕 از بچگی شعرهاش رو حفظ بودم😕

اسکار بهترین جمله التماسی، امری هم میرسه به چاوشی اونجا که میگه: 

جوابم نکن مردم از ناامیدی شاید عاشقم شی خدارو چی دیدی♣️💎

من همه شعراش و نخوندم ولی بعضی از شعراش خیلی قشنگن ، نمیدونسم اینم از جنابه مشیریه⚘

چند تا دفتر شعر داره من دیوان کاملش رو داشتم ولی الان نمیدونم کجاست🤔 دفتر ابر و کوچه ش از همه قشنگتره 

گرچه می گویند این دنیا به غیر از خواب نیست

ای اجل!مهمان نوازی کن که دیگر تاب نیست

بین ماهی های اقیانوس و ماهی های تنگ

هیچ فرقی نیست وقتی چاره ای جز آب نیست!

ما رعیت ها کجا!محصول باغستان کجا!؟

روستای سیب های سرخ بی ارباب نیست

ای پلنگ از کوه بالا رفتنت بیهوده است

از کمین بیرون مزن امشب شب مهتاب نیست

در نمازت شعر می خوانی و می رقصی٬دریغ

جای این دیوانگی ها گوشه محراب نیست

گردبادی مثل تو یک عمر سرگردان چیست؟

گوهری مانند مرگ  آنقدر هم نایاب نیست!...

فاضل نظری 

دلتنگ تــــــــوئـــــم مانند صحرائی که دلتنگ باران است

دلتنگ تــــــــوئـــــم مانند ماهی که دلتنگ دریاست

دلتنگ تــــــــوئـــــم مانند پرنده ای که دلتنگ آسمان آست

دلتنگ تــــــــوئـــــم مانند تاریکی که دلتنگ نور است

دلتنگ تــــــــوئـــــم مانند منی که دلتنگ آغوشت است

مـشــتــاق تــــــــوئـــم مانند گلی که هنگام سحر مشتاق خورشید است

مـشــتــاق تــــــــوئـــم مانند باران که مشتاق رنگین کمان است

مـشــتــاق تــــــــوئـــم مانند دریا که مشتاق ماه است

مـشــتــاق تــــــــوئـــم مانند بادبانی که مشتاق باد است

مـشــتــاق تــــــــوئـــم مانند چشمم که مشتاق دیدارت است

جواب بعضیا رو نباید داد سکوت کافیه تا بفهمندچقدر پوچ و بی ارزشند 👌