2777
2789
عنوان

«شعر۵»

| مشاهده متن کامل بحث + 38609 بازدید | 5906 پست
جان منی جان منی جان من آن منی آن منی آن من شاه منی لایق سودای من قند منی لایق دندان من نور ...

آن سو مرو! این سو بیا!

ای گلبنِ خندانِ من!

ای جانِ جانِ جانِ من...

ای عقلِ عقلِ عقلِ من...

مولانا#  

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.
چه کوچک می نماید پیشِ تو؛ غم هایِ بعد از تو.... لا_ادری#  

🍃🥀

روزی دلت برای تمام من تنگ می شود

برای دخترانگی هایِ یواشَکیَم..

برایِ عطرِ موهایِ لختِ قهوه ایم...

برای لالایی های هرشبم...

برای تمامِ بودن ها و ماندن هایم...

صبوری ها و تحمل هایم...

روزی دلت تنگ می شود برای آنکه کسی 

باتمامش تورا بخواهد و برای ماندنت، 

نگهداشتنت به هر چیزی چنگ بزند...

آن روزی که دلت برای حسی به زلالیه آب 

تنگ شود نزدیک است...

پس بگذارگفتنی هارابگویم که روزی اگر 

دلتنگ شدی ناگفته ای نمانده باشد...

روزی که دلت هوای دلم را در حوالیِ

ماندن

پایِ احساسِ دو طرفه ی مان کرد...

دیگر به شهر من باز نگرد...

این شهر ویران است...

بعداز تو به آتش کشیدمش و خود 

ایستادم و درحالی که چشمانم

ردپاهای مسیر رفته ات را دنبال میکرد

نیم نگاهی هم به شعله هایی داشتم

که تمام من را در خود سوزاند

روزی که دلتنگ شدی حوالیِ ما افتابی 

نشو

چون با آمدنت خاکستر های باقی مانده 

را باد میبرد...

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چالش "میل من سوی وصال و قصد او سوی فراق" این چه رسمی است  تو داری روزگار  تو مرا هر ...

عااالی واقعا❤

حضرتِ درمان بیا...!💛                                                اَللهُمَّ عَجِّل لِوَلیکَ الفَرَج؛ آمین.

بی تو به سامان نرسم ، ای سر و سامان همه تو

ای به تو زنده همه من ، ای به تنم جان همه تو

من همه تو ، تو همه تو ، او همه تو ، ما همه تو

هر که و هر کس همه تو ، این همه تو ، آن همه تو

من که به دریاش زدم ، تا چه کنی با دل من

تخته تو و ورطه تو و ساحل و توفان همه تو

ای همه دستان ز تو و مستی مستان ز تو هم

رمز میستان همه تو ، راز نیستان همه تو

شور تو ، آواز تویی ، بلخ تو ، شیراز تویی

جاذبه ی شعر تو و جوهر عرفان همه تو

همتی ای دوست ! که این دانه ز خود سر بکشد

ای همه خورشید تو و خاک تو ، باران همه تو

تا به کجایم بری ای جذبه ی خون ! ذوق جنون !

سلسله بر جان همه من ، سلسله جنبان همه تو

حسین منزوی

آن سو مرو! این سو بیا! ای گلبنِ خندانِ من! ای جانِ جانِ جانِ من... ای عقلِ عقلِ عقلِ من... مولا ...

سال ها پرسیدم از خود کیستم؟

آتشم، شوقم، شرارم، چیستم؟

دیدمش امروز و دانستم" کنون..

او به جز من، من به جز او نیستم!!!

مولانا#  

😌🖤

🌸🌸ازتون خواهش میکنم درباره ی زندگی قبلی من هیچ سوالی نپرسید خیلی خیلی ممنونم🌸🌸مادر۳ تا فرشتم😍😍😍😍اگه دهاتی بودن برای شما فحشه🥹من با افتخار میگم دهات زادم🧡🤍🤍گاهی اوقات نمیتونم درست جمله بندی کنم پس اگه دیدین اشتباهه حتما بهم بگید..اگه بختیاری یا کورد هم هستید لطفا با این کاربری بختیاری یا کوردی حرف بزنید 😁ممکنه متوجه نشم اگه سعی بکنید بهم یاد بدین معنی جملاتو که دیگه خیلی ممنونم🤍🤍🤍🤍  این یه صحبت مادرانست با تمام دخترای ناز این سایت :✨️✨️دختر قشنگم  یادبگیر که این زندگی برای توعه! دختر بودنت بنا بر محدود بودنت نیست!هرجا دوست داری برو و هرکار میخوای بکن!جوری بزرگ شو که بهت نگن چون دختره ضعیفه!  یادت نره تو قوی ترین و زیبا ترین موجود این جهانی  به خودت ایمان داشته باش✨️✨️ به اصالت خودتون افتخار کنید به اینکه توی چه قومی متولد شدید افتخار کنید و گویش و لهجه اون زبون رو یاد بگیریدو به قوم های دیگه احترام بذارید اون وقت می‌فهمید که آدم‌ها توی قومیت‌های مختلف چه خصلت‌های عجیب و خوبی دارن و شهری که توش زندگی می‌کنید رو برتر ندونید. واژهٔ شهرستانی، دهاتی و.... واژگان زیبایی هستن اما یک عده انسان ناآگاه از اونا در موقعیت های نامناسب استفاده می‌کنن. هیچ‌کس شهرستانی نیست، هرکس هم که توی تهران به دنیا اومده با کلاس نیست. اینا هیچ کدومشون روی شخصیت و فرهنگ ما تاثیری نمی‌ذارن و حتی به زبان مادریمون که فارسی باشه چیزی اضافه نمی‌کنن. هیچ شهری برتری به شهر دیگه نداره همینطور هم آدم‌هاش. این حرف‌ها فقط باعث تفرقه‌افکنی و تنفر قومیت‌ها نسبت به هم می‌شه.

سال ها پرسیدم از خود کیستم؟ آتشم، شوقم، شرارم، چیستم؟ دیدمش امروز و دانستم" کنون.. او به جز من، م ...

من جمله "تو" بودم و نمی دانستم....

مولانا#  

منم لغو کاربری میکنم اما حالا نه کارایی تو سایت دارم...آخ که باید انجام بدم... بعد واسه همیشه میرم ...

سلام عشق جان هروقت خواستی بری باهم میریم 👌👌❤❤❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
بی تو به سامان نرسم ، ای سر و سامان همه تو ای به تو زنده همه من ، ای به تنم جان همه تو من همه ت ...

👏👏👏👏👏👏❤❤❤

از سخن چینان شنیدم آشنایت نیستم 🖤❤ خاطراتت را بیاور تا بگویم کیستم ❤🖤
سلام عشق جان هروقت خواستی بری باهم میریم 👌👌❤❤❤❤❤

جدی؟؟باشه یه کارایی دارم...اونا رو انجام بدم

دستتو میگیرم تو مشتم باهم میریم...

اصلا نمی زارم اینجا بمونی😥😥

تعطیل🚫                                                                                 
ممنون خوبم عزیزم 🌹

چشمهایت همچو آهو ، نرمی دستت پرستو ؛ ناز بانو
رنگ چشمت مخملین و حس سبزت چون پرقو ؛ ناز بانو
رخ به سبزه می نماید در نـــــــگاه آرزو هـــــــا
گیـــسویت در بـاد رقصـان ، نرم و خوش بو ؛ ناز بانو
مــزه مــزه می کنـد طعم خیالـــت زیر بازو
قــد کشیده چون بلنـدی هــمچو بارو ؛ ناز بانو
منحنی های رخت زیباتر از نقش قلم زن
حرفم از بالای چشمت؛یک دو ابـرو ؛ ناز بانو
عــادت بوسیدن لبهای سـرخت آرام آرام
خسته ها و لمس دستانت چو دارو ؛ ناز بانو
هرشبانه گیسوانت لای دستانم گره ها می زند
نرم و خرمایی و عاشق هی به هر سو ؛ ناز بانو
یک بغل یاس و رز و مریم زمن تقدیـم تــــــــو/بـــوســـه بر چـــشمــان زیـبــای چـو آهو ؛ ناز بانو

از کوزه همان برون تراودکه دراوست
من جمله "تو" بودم و نمی دانستم.... مولانا#  

مݩ‌باتو‌چنانم

ای نگارختني

ڪاندرغلطم

که ‌من‌توام!؟

یاتومني!؟..

🙂🖤

مولانا#  

منم لغو کاربری میکنم اما حالا نه کارایی تو سایت دارم...آخ که باید انجام بدم... بعد واسه همیشه میرم ...

يادم آيد، تو به من گفتي:

” از اين عشق حذر كن!

لحظه‌اي چند بر اين آب نظر كن،

آب، آيينه عشق گذران است،

تو كه امروز نگاهت به نگاهي نگران است،

باش فردا، كه دلت با دگران است!

تا فراموش كني، چندي از اين شهر سفر كن!

با تو گفتم:‌” حذر از عشق!؟ - ندانم

سفر از پيش تو؟ هرگز نتوانم،

نتوانم!

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave