2777
2789
عنوان

شما باشین چه برخوردی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 114 پست

خودتون زنگ بزنید بگید امشب میاییم خونه شما😀

انسانها به میزان حقارتشان توهین می‌کنند،به میزان فرهنگشان عشق می‌ورزند،وبه میزان هویتشان به دیگران احترام می‌گذارند!به میزان کمبوهایشان آزارت می‌دهند،هرچه حقیرتر باشند، بیشتر توهین می‌کنند تا حقارتشان را جبران کنند،هرچه هویتشان عمیق‌تر باشد، محترمانه‌تر رفتار می‌کنند...به اندازه‌ی درکشان می‌فهمند و به اندازه‌ی شعورشان،به شما پاسخ میدهند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آخه به نظر شما درسته که همش دعوت از طرف ما باشه و ایشون سالی یکبار!!!

خب شاید مشکلی داره شما هم نکن اگر ناراحت شد اعتراض کرد بگو بنده خدا شاید نمیتونه من خودم خیلی تو این شرایط گیر کردم شاید الان پشت منم همین حرفها هست اما واقعا نشده یهو خواستم بگم اون ماه از نظر مالی کم آوردیم یا اتفاقاتی دیگه یا گفتم اونا یکیشون نبوده و.... 

بیکاری هر هفته شامش میدین

شما هم ماهی ی بار دعوت کنید البته مادرت منظورمه

خواهر برادر که نوبتیه همه جا 

من ۹_۹_۹۹ بیمارسنان مورد علاقم  مشغول بکارم😍😍دوستان من ازمون علمی قبول شدم و مصاحبه مونده که احتمالا ۵یا ۶ ماه طول بکشه،جوابش بیاد
خیلی بده این عروسایی که قاطی میشن هر روز تلپن یا دعوت میکنن آخرش یه ناراحتی و شر بزرگ آدم همیشه بره ...

کاش یکیو اینو بشون میگفت. اصلا فک کن ما شاید سه چهار بار خونشونو ببینیم. اونم فقط برای ی دورهمی دو ساعته و برگردیم. ولی اونا همش اینجان. بچشونم ک انگار شده بچه مامان من. همش با مامانمه. جالبه ک خونه داره! و من شاغل از سرکار میام نمیشه استراحت کرد باید سروصدای بچه بشنوم. یا مامانم تو این سن! عقل دارن بعضیا

دعوتش نکنید محبور به تحمل ادم ها که نیستید که ، وقتی متوجه نیست هر رفتی یه آمدی داره ، بهتره به حال خودش رها کنید . قیافه بگیره ، ناراحت شه و یا حتی قهر کنه واقعا مهم نیست . چون باید آداب معاشرت درست رو یاد بگیره طرف مقابل . حالا اون فرد عروس هست ، دختر هست و یا هر شخص دیگه ای.

سلام😊 

ببین پدر مادر با بقیه فرق داره منم خونه پدر خودم یا مادرشوهرم اگه ما بیست بار بریم اونا یه بار میان اونم اگه مناسبتی چیزی باشه اینجوری نیست که حتما یه بار من برم یه بار اونا بیان خونم 

ولی اینکه ناراحت شده خب مشکل خودشه تو کرونا همه رفت و آمدا رو کم کردن دیگه سعی کنه ناراحت نشه 🤷‍♀️🤷‍♂️

خب شاید مشکلی داره شما هم نکن اگر ناراحت شد اعتراض کرد بگو بنده خدا شاید نمیتونه من خودم خیلی تو این ...

فکر نمیکنم چون همیشه عموم و خانومش رو دعوت می‌کنه!

میشه برای برآورده شدن حاجت دلم صلوات مهمونم کنید؟🌷🌷
نمی‌دونم والا حتی تعارفم نمیکنه هیچ وقتم بی احترامی ندیده

پدر و مادر خودش چی اونا رو دعوت میکنه ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤