2777
2789
عنوان

شما باشین چه برخوردی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 114 پست
عروسها ففک کنم حوصله ندارن عروس مام هر وقت بخوایم بریم خونشون بهووونه میاره ولی عروسای خوبین یعنی دل ...

خب عزیزم بعدش پس برا چی به برادرم میگه خونوادت مارو انداختن دوسمون ندارن. خودش پامونو میبره بعد سرکوفت به داداشم میزنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم بعدش پس برا چی به برادرم میگه خونوادت مارو انداختن دوسمون ندارن. خودش پامونو میبره بعد سرکو ...

اره متوجه کلامت هستم  منم یه زندایی دارم مارو خونش راه نمیده یعنی یه جور برخورد میکنه غیر مستقیم میگ نیایین از اونور گلگی میکنه به داییم که خانوادت بهت سر نمیزنن و دوستمون ندارن و ... که فقط ذهن برادر ادمو خراب کنن

خب عزیزم بعدش پس برا چی به برادرم میگه خونوادت مارو انداختن دوسمون ندارن. خودش پامونو میبره بعد سرکو ...

من ازخدا میخوام خانواده شوهرم دوستمون نداشته باشن.شاید اینجوری دست از دخالت کردنشون بردارن بزارن زندگیمونو بکنیم

من ازخدا میخوام خانواده شوهرم دوستمون نداشته باشن.شاید اینجوری دست از دخالت کردنشون بردارن بزارن زند ...

عزیزم همین کارایی که عروسمون انجام میده رو توام انجام بده از چشم بیفت کلا مرده و زندت فرقی نداشته باشه

خانواده شوهر

عزیزم به رفتار خودت بستگی داره نه باید اونقد خوبی کنی که تبدیل به وظیفت بشه ازت انتظار زیادی داشته باشن و نه اونقد بد که نخوان قیافتو ببینن فاصله رو حفظ کن با احترام و ادب

خیلی صبوری من باخنده و وشوخی کل حرفامو بهش میزنم نباید ب این جور ادما روی خوش داد مثلا عقد دادشش بود ...

وای برا طلا دست رو دلم نذار چ طلاهای سنگین و خوشکلی براش خریدیم همه رو برد عوض کرد گفت گوشوارش گوشمو پاره میکنه و ازاینجورحرفا..والا بعضیا خیلی شانس دارن

یا رب نظر توبر نگردد