2777
2789
عنوان

شما باشین چه برخوردی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 114 پست
یکی مثه تو رو تو خونمون نیاز داریم😂

بجون بچم اصن اروم ارومم اما دیگ جون ب لب شدیم از دست رفتاراش چهارساله چهار بار رفتیم خونه داداشم زدم ب سیم اخر اون ک بی فرهنگه بزا منم براش تکمیلش کنم 😁😁😊

باورت میشه یه لحظه شک کردم گفتم نکنه ابجیمه استتار! من و ابجیمم شاغلیم. بخدا اصلا کار ب کارشون نداری ...

عزیزم 😍

میشه برای برآورده شدن حاجت دلم صلوات مهمونم کنید؟🌷🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خداشانس بده چه مادر شوهر خوبی.

هرچقدم بهش میگیم میگ من خودم ۲۰ سال مادرشوهرم چزوند منو قسم خوردم باعروسم بد نباشم خودم سختی کشیدم .

والا مادرشوهر من ک همیشه درحال..... کوفتمون شده ن از عروس شانس داریم ن از خانواده شوهر

عزیزم مت۳ساله عروس داریم هفته ای۲بار نهاروشام میان اگه باورت نیشه ک باید بگم تابحال یه لیوان اب نیاو ...

نمی‌دونم فازشون چیه اینا .چی پیش خودشون فکر میکنن

منم هیچ اصراری ندارم باهاش صمیمی بشم چون ما هم زمین تا آسمون  خلق و خومون فرق داره دست من بود ا ...

البته برا مام دست ما نیس.بخاطر مامانم زیاد چیزی نمیگم. خیلی شبیه همیم! چقد همین دیروز حرص خوردم. دست ب سیاه و سفید نزد. برا نهار اومدن دقیقا وقتی ککارای قربونی شده بود تا شب بودن. منکه دیگه الان صحبت هم نمیکنم باهاشون. هنوز ذهنم اشفته دیروزه! چقد نیاز داشتم ب این تایپک 

هرچقدم بهش میگیم میگ من خودم ۲۰ سال مادرشوهرم چزوند منو قسم خوردم باعروسم بد نباشم خودم سختی کشیدم . ...

مامانم منم همین جملشه. ک نمیخام ب عروس م بد بگذره😂 وای اینا همه تقصیر مامان بزرگاس

هرچقدم بهش میگیم میگ من خودم ۲۰ سال مادرشوهرم چزوند منو قسم خوردم باعروسم بد نباشم خودم سختی کشیدم . ...

مامان شمو کار خوبی میکنه.اگه بد بود که بدتر بود.منم اگه یه روزی عروسدار شدم باهاش مثل مامان شما برخورد میکنم .تا وقتی مردم نگه خدا نیامرزدت

البته برا مام دست ما نیس.بخاطر مامانم زیاد چیزی نمیگم. خیلی شبیه همیم! چقد همین دیروز حرص خوردم. دست ...

الهی🤗عروس ما به این شدت نیست ولی خب حرصو میدن همشون یه جورایی .من تصمیم گرفتم سلام رو با علیک جواب بدم 

عزیزم تنها نیستی عروس مام اینطوریه همش می اومدن شام بخدا چندبار مامانم گفت بریم سر بزنیم هربار یه بهونه ای گرفت باز خوبه ما بعد ناهار تماس میگرفتیم🤣🤣🤣 خیلی بهش احترام میزاشتیم مثل پروانه دورش میگشتیم ولی ایشون یکی دوبار بی ادبی کرد دیگه از چشممون افتاد دیگه می اومد از اتاقمون بیرون نمیرفتیم بعد شاکی شد که دیگه دوسم ندارین. شمام دیگه دعوت نکنین همون کرونا بهونه خوبیه 

اتفاقا جواب بعضی ا رو باید داد. خوب کردی. 

دیگ مادرشوهرم و برادشوهر و جاری و عروس عصاب برام نزاشتن 

هیچ وقت فک نمیکردم انقد بدبخت بشم ک جواب این جور ادما رو بدم اما مجبورم خستم کردن ینی کسی حرف میزنه دیگ دست خودم نیس جواب میدم 

دیروز داداشم میگف واااس نسیم شدی دهن خالی چقد زبونت دراز شده😐

عزیزم تنها نیستی عروس مام اینطوریه همش می اومدن شام بخدا چندبار مامانم گفت بریم سر بزنیم هربار یه به ...

تصمیم گرفتم مثل خودش رفتار کنم حتما رفتار خودشو قبول داره دیگه!!!من اگه به خاطر مامان بابام نبود سال تا ماه جوری تنظیم میکردم زمانمو که نبینمش 

عزیزم تنها نیستی عروس مام اینطوریه همش می اومدن شام بخدا چندبار مامانم گفت بریم سر بزنیم هربار یه به ...

عروسها ففک کنم حوصله ندارن عروس مام هر وقت بخوایم بریم خونشون بهووونه میاره ولی عروسای خوبین یعنی دلیل دیگه ای نداره میدونم که هر بار میپیچونه مارو چون میخواد بیشتر بخوابه