2777
2789
عنوان

شما باشین چه برخوردی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 114 پست

چه اصراری به رفت و آمد هست. البته رفت معنی نداره اینجا و فقط آمد هست گویا. 

واقعا اهمیتی داره کسیکه به شما ارزشی نمیده قیافه بگیره براتون؟ 

بیخیال عزیز من. اینقدر مسئله حاشیه ای هست که ارزش فکر کردن هم نداره. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

واقعا خوب میکنه بخدا من باهاشون قاطی شدم پدر منو در اوردن حالا خدایی منظورم شما نیست ولی کلا الان میفهمم عروس باید با خانواده همسر یکم سنگین باشه که بعد ها خودش اعصابش اروم باشه

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

راستش منم اینجوریم...وقتی دعوت میکنن چ مادرم چ مادرشوهرم فرقی نداره تو رودروایسی گیر میکنم و قبول میکنم

اماااا اصلا مهمونی نگرفتم .ی سالو نیمه اومدم خونه خودم جفتشونو دوبار دعوت کردم

اخه میدونی اونا  بزرگترن و خونه بزرگترا ک جمع میشیم همگی ی صفای دیگه ای داره

شاید حس تو اینجوریه ک اون میره تو قیافه

ی چیز دیگم بگم.منم با خواهر شوهرم اصلاااا صمیمی نمیشم چون زمین تاااا اسمون اخلاقامون فرق میکنه...حریمارو رعایت میکنم و خدارو شکر همنجوری عادت کردیم و خیلیم خوبیم

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون
همیشه همین بوده وقتی کرونا نبود هم همین بود

گلم راجب رفت و امد صحبت کنید و بخث بکش وسط و بعد بگو ما تصمیم داریم هرکس دعوتمون کرد دعوتش کنیم و جبران کنیم درغیر اینصورت نه...بعدم دیگه واقعا دعوتش نکنید خیلی کم به مناسبتا...

اینکه میخواد فاصله رو حفظ کنه خیلی خیلی کار خوبی هست

منم همینکارو میکنم

خانواده‌ی شوهر آدمایی نیستن که بخوای باهاشون صمیمی بشی،این تجربه‌ی خودم و خیلی از اطرافیانم هست....

فقط باید بهشون احترام گذاشت...دیگه اینکه سرسنگین بودن رو نشانه‌ی بی‌احترامی میدونن،مشکل از خودشون هست!

واقعا خوب میکنه بخدا من باهاشون قاطی شدم پدر منو در اوردن حالا خدایی منظورم شما نیست ولی کلا الان می ...

آخه به نظر شما درسته که همش دعوت از طرف ما باشه و ایشون سالی یکبار!!!

میشه برای برآورده شدن حاجت دلم صلوات مهمونم کنید؟🌷🌷

چرا دعوتتون نمیکنه ؟

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
راستش منم اینجوریم...وقتی دعوت میکنن چ مادرم چ مادرشوهرم فرقی نداره تو رودروایسی گیر میکنم و قبول می ...

ی زن داداش دارم ب زور ادمو مهمون میکنه ( نه توکرونا ).البته چندبرابرشم میاد خونه پدرم ولی بارها  ب زور اجباردعوت میکنه چون پدرمادرم دوس ندارن مزاحم کسی شن..من اگ خودم برا ده دقیقه برم بهشون سربزنم محاله ک بذاره من بدون نهاریاشام برگردم خونه.

یا رب نظر توبر نگردد

[QUOTE=148603224]اینکه میخواد فاصله رو حفظ کنه خیلی خیلی کار خوبی هست منم همینکارو میکنم خانواده‌ی شوهر آدمایی نیست ...شما خودتون هیچوقت جزخانوادن شوهرنبودین؟؟

میشه برای برآورده شدن حاجت دلم صلوات مهمونم کنید؟🌷🌷
همیشه همین بوده وقتی کرونا نبود هم همین بود

من باشم هیچ وقت دعوتش نمی کنم. 

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم