2777
2789
عنوان

شما باشین چه برخوردی میکنین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 114 پست
[QUOTE=148603224]اینکه میخواد فاصله رو حفظ کنه خیلی خیلی کار خوبی هست منم همینکارو میکنم خانواده‌ی ش ...

نه نیستم 😁

داداشم هنوز مجرده

اما از الان اعلام میکنم که کاری به کار عروس آیندمون نخواهم داشت 

به من چه چیکار کرد‌،نکرد،کجا رفت،چی خورد؟

کلا تو ایران عادت دارن زیادی فکرشون رو مشغول عروس و کاراش میکنن،درحالی که اگر فقط یه کم بی‌خیالی پیشه کنن و سرشون به کارای خودشون باشه نه عروس،خیلی از مشکلات حل میشه!

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کاش یکیو اینو بشون میگفت. اصلا فک کن ما شاید سه چهار بار خونشونو ببینیم. اونم فقط برای ی دورهمی دو س ...

عزیزم آدما برعکسن عوضش من اصلا تو هر شرایطی با اینکه خودم مادر ندارم و تنهام اصلا زحمت بچمو گردن مادر شوهر نینداختم با اینکه خودش چند بار گفته مثلا مریضی بیار اینجا یا خریدی چیزی داری نبردم اونا یه مدل دیگه گله دارن که تو کار داری بما نمیگی دقیقا مثل استاتر میگن فاصله رعایت میکنی با اینکه باهاشون صمیمی هم میشم اما اونا گله دارن خب بیا زیاد هم ببری مثل شما ناراحت میشن واقعا آدم چیکار کنه

وای دقیقا مثه مااا.ما نهایت تولدی بشه بریم خونشون. ولی اونا 24 ساعت اینجان یا خودشون یا بچشون. خسته ...

داداشم میخورتمون جواب بدیم!!

میشه برای برآورده شدن حاجت دلم صلوات مهمونم کنید؟🌷🌷
فوت شدن ولی وقتی در قید حیات بودن همیشه دعوتشون میکرد

دفعه بعد اومد بهش بگین میخاهیم دست پختت رو بخوریم 😆 

دلمون مهمونی رفتن میخاد کجا بهتر از خونه پسر و برادر 

❤ تاپیک 💪مانکن های زیبا💪 ❤ سرگروه خزان_نارنجی ❤ زیر گروه قرمز ❤ وزن اول ۸۵ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ شروع ۱۲ اردیبهشت ۱۴۰۱ ❤ استارت شروع دوم ۱۹ آبان ۱۴۰۱ ❤ وزن شروع ۷۶ ❤ وزن هدف ۵۵ ❤ تاریخ شروع مصرف قرص امشب ۱۹ آبان ۴۰۱ 😅❤ یعنی یادم می مونه ؟ 😅 یه شب در میان 😅❤
وحشتناکه.. من کلید خونمو فقط پدر مادر خودم دارن چون خونه ی خودشونه ولی قبل اومدن هم زنگ میزنن روگوشی ...

چندبار ب خانومش تیکه انداختم گفتم در باز بود اومدی؟ ی بارم رو ب بچه ش گفتم قبل اومدنتون ی دری یه چیزی سکته رو ما اخر میزنیم با این اومدنتون. دست ب سیاه و سفید هم نمیزنن تو این مدتی ک هستن. جوابشونو میدم ولی میگم بخاطر مامانم. یعنی طوری شده گفتم خودم ازدواج کنم خیلی کم برم خونه خونواده شوهر. هرچیزی حدی داره. استراحت طرف مقابل هم باید در نظر گرفت. گناه ک نکردن

همون بهتر عروس ما ی بلانسبت گوهیه ابجی بزرگم خونش جای دیگس وقتی میاد خونه منو خواهر دیگم ما داداشمم شام یا نهار دعوت میکنیم اما بره خونه اونا مارو دعوت نمیکنن تاااازه ی سری رفتم وسایل پسرش خونمون جا مونده بود رو بدم فک کرد واس شام رفتم جواب سلامم نداد 

موجود عجیبیه 

عزیزم آدما برعکسن عوضش من اصلا تو هر شرایطی با اینکه خودم مادر ندارم و تنهام اصلا زحمت بچمو گردن ماد ...

تو هم مث منی .. ولی زن داداشم بچه هارومیذاره پیش پدرمادرم و میرن هرجابخوان دورهاشو میزنن میان..بچه هاشم جیغ جیغو فضووووووووول... اصلا ی وضعی.. درصورتی ک مادرش بش میگه بچه هاتو نیار پیش من حوصله ندارم.پدرمادرمن اینحرفونمیزنن ولی اونام رعایت نمیکنن.اصلا.

یا رب نظر توبر نگردد
داداشم میخورتمون جواب بدیم!!

داداش منم همینطوری بود اوایل.همش دعوا سر اینکه ی چیزی اگه ب خانمش گفتیم ولی منکه همچنان جوابشو میدم. بنظرم شما شرایطت بهتره.لااقل بدون دعوت نمیان. دعوت نکن. زنذگیتونو کنین. کمتر سو تفاهم پیش میاد

چندبار ب خانومش تیکه انداختم گفتم در باز بود اومدی؟ ی بارم رو ب بچه ش گفتم قبل اومدنتون ی دری یه چیز ...

دقیقا منم آنقدر زن داداشم اذیت میکرد بچشم مینداخت گردن ما چند روز چند روز میرفت همین تصمیم و گرفتم اونوقت الان خانواده شوهرم مدام ناراحتن 

زنداداش من صبح تا شب تلپه خونه مادر شوهروخواهر شوهر. میگه وظیفشونه درخدمتم باشن. بعد نزدیک در حیاطش بشی جوری نگات میکنه به غلط کردن بیفتی.. هرجا میشه میگه نمیخوام در خدمتشون باشم. حالا 15 ساله عروسی کرده سه بار نرفتیم خونش.. نمیدونم این حجم از بیشخصیتو از کجا آورده

2790
2778
2791
2779
2792