2777
2789
عنوان

برا نی نی تو راهی تون چی خریدین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1125 بازدید | 175 پست
بیمارستانتونو انتخاب کردین مامانا؟؟ 

برا من که هنوزخیلی مونده،شهرستانم یه بیمارستان دولتی  مدنظرمه سه بخشش شده بیماران کرونایی،هراتاقشم ۶تخته ست هرمریض یه همراه داشته باشه میشه ۱۲نفرتویه اتاق،یه بیمارستان خصوصی هم هست که اتفاقادکترمم میره اونجاولی امکاناتی برای نوزادندارن اگه خدای نکردی مشکلی پیش بیادبرای نوزادمیفرستن همون بیمارستان دولتی که گفتم موندم چیکارکنم اصلا

❤من ازمعبودیکتایم فقط یک چیز میخواهم نگیردهرگز ازقلبم امیداستجابت را❤
ست کالیکه روروئک.لباس فعلا همین تازه رفتم هشت ماهگی.راستش میترسم برم بیرون زیاد

بله منم اینترنتی خرید میکنم این روزا

صعود به قله اورست دوماه طول میکشد ، اما سقوط از آن دوازده ثانیه...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینایی که میگی آه میکشن میرن بیرون چشماشونومیبندن خانومای باردارونبینن؟؟؟؟تواطرافیانشون کسی باردارنم ...

چی بگم والابالاخره درک خوبه تابلاسرت نیادنمیفهمی

خدایاممنون کادویه تولدمو دادی😍😍😍😍👪
همون.دقیقا.من پارسال ی سقط داشتم عکس نی نی میدیدم میگفتم خدا حفظش کنه و چشم بد ازش دور،همیشه هم اشکم ...

دقیقامنم چهارسال منتظربودم،خداشاهده به بارداری هیچکس حسودی نکردم فقط دعاکردم به سلامت بارشوزمین بذاره چون خودم سقط داشتم تو۱۰هفته وداغونم کرده بود،بچه هرکیوهم میدیدم ومیبینم میگم خداحفظشون کنه،آدم بایدبلندنظرباشه تاخداهم بهش نظرکنه👌

من بچه اولمه اصلا نمیدونم چی باید خرید؟☹هنوز ۱۴هفته م.کی باید بخرم؟ صورتی و ابی نمیخوام بگیرم ی رنگ خاصی میخوام.تازه خنوزم جنسیتشو نمیدونم😒

💎زبان کوردی هویت من است💎

بچه ها من اگه بخوام بیمارستان خصوصی زایمان طبیعی داشته باشم حتما باید تحت نظر دکتر همون بیمارستان باشم.

خدا جونم شکرت که منو دوباره مامان کردی امیدوارم همه خانوما حداقل یک بار طعم مادرشدن رو بچشن که ازهرشیرینی شیرین تره.🥰خداجوووووون ناشکری نمیکنما اما دوستدارم نی نی توشیمکم دخمل باشه.یه پسر تاج سر بهم دادی یه دختر قری فری هم میخوام بازم هرچی توبگی.دوستدارم هوارتا بوس بوس😘😘😘😘😘
چی بگم والابالاخره درک خوبه تابلاسرت نیادنمیفهمی

توخدایی که تعیین بلامیکنی برای من؟؟؟؟چقدرانرژی منفی میدی؟چرابایدبلاسرم بیادچون باردارشدم به لطف خدا؟؟؟؟من طعم انتظارنکشیدم؟؟؟؟خداشفات بده فقط همین😐

مینی واش و بخور مال بچه اول هست دیگه نمیخرم😐

اره منم نینی نداشته ی اولم هست. برا دومی که دیگه اوضاع کمی بهتر میشه تو این وضع اقتصادی.البته که وضع فرهنگی و تربیتی و جاااامعه فلج و ... هم داغونتر از اقتصادی. 

خوش به حالتون چقدر کم مونده تا تولد ، انشالاه به سلامت بیاد بغلت عزیزم  آره والا گرونی هم هست ...

همه چی گرونه منم زیاد نخریدم لازم نیست به همسرمم گفتم داشتی میخریم نداشتی هم فدای سرت مگه ما بچه نبودیم این چیزا نبود

من یک زنم به زن بودنم افتخار میکنم چون به مادرم افتخارمیکردم و خواهم کرد شاید مادرم سواد نداشت ولی برای من دانشمندی بود که قلق رموز زندگی را میدانست شاید مدرک علوم ریاضی نداشت اصلا تا به حال دست به قلم نشده بود ولی عجیب در مخارج خانه تبحر داشت اصلا چه میدانست واکنش شیمیایی چیست ولی دمای پخت و زمان پخت رو به خوبی میدانست علوم عرفان راهم نگویم که هنوز تسبیحش در صندوقچه خاطراتم بوی دستانش را میدهد خیلی دوست داشت باسواد شود ولی نشد امااز نظر من علوم را به خوبی فراگرفته بود آری زن ها همین هستندگرچه الان در کنارم نیست و هرروز دلتنگش هستم ولی قول دادم من باسواد شوم ازآن سوادهایی که مادرم دوست داشت
دقیقامنم چهارسال منتظربودم،خداشاهده به بارداری هیچکس حسودی نکردم فقط دعاکردم به سلامت بارشوزمین بذار ...

احسنت👏👏👏👏ربرا منم دعا کن  نی نی م سالم بیاد بغلم🙏😑

💎زبان کوردی هویت من است💎