2777
2789
عنوان

کنکور ۹۹

364 بازدید | 54 پست

سلام من بنا به شرایطی امسال واقعا خوب درس نخوندم و پشیمونم:((

۲۰ روز بیشتر نمونده بنظرتون اصلا ممکنه بتونم خوب بخونم دندون قبول بشم؟؟

درسام قبلنا خوب بود تیزهوشان درس خوندم

به هرکی میگم میگه خودت باور داشته باشی مطمئن باش میشه

راستی کسی در مورد تعویق کنکور اطلاعی داره؟

منم مثل توام 

انگیزم رفته ولی

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم نمیخوام ناامیدت کنم ولی واقعا دیره

ببین واقعاااا

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
واقعا؟؟:((

من خوندم درصدام هم اوکیه ولی ی جاهایی حس میکنم یادم رفته تورق سریع میخواد اگه سطحت اینه پاشو شروع کن 

ولی بخون برا ۱۴۰۰

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."

بستگی به پایت داره و ممکنه تعویق هم بیفته

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز