2777
2789
عنوان

کنکور ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 54 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

رشتتون تجربیه؟؟

بله عزیزم

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
من خوندم درصدام هم اوکیه ولی ی جاهایی حس میکنم یادم رفته تورق سریع میخواد اگه سطحت اینه پاشو شروع کن ...

درصدات چنده؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
رشتتون چیه؟ آخه مشاور من مبگه میشه

پزشکی میخونه

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
درصدات چنده؟

میانگین ۶۰

میخوام بهت بگم....همینکه تو قوی هستی کافیه تا ب هر چی ک تو دلتِ برسی... آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.... "قسم ب لحظه ای ک زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو ب خواستت میرسونه...."
میانگین ۶۰

منم همینه ولی ناامیدم خیلی درس هم نمیخونم

شما هم تجربی اید؟

اره

منم همینه ولی ناامیدم خیلی درس هم نمیخونم

شاید رشته تاپ میخوای 

البته قبولی مناطق باهم فرق میکنه ک من منطقه ۳ هستم

ولی ۶۰ برا جایی ک من هستم یعنی قبولی پیراپزشکی و فرهنگیان ک من راضیم

پزشکی میشه رتبه رو تغییر داد ولی اگر چیزی نخوندی با حساب کردن رو اینکه قبلا درست خوب بوده  نه ...

شما چجوری قبول شدین؟؟

چند سال پشت کنکور بودین؟

بعد میشه بگین چه شهری هستین؟

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز