2777
2789
عنوان

کنکور ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 54 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اره واقعا درصدات خوبن .بچسبی بخونی حتما میاری.حیفه بخون  دینی هم جمع میشه تو این مدت اگه سه رو ...

باورت میشه من روزی 3 ساعت هم نمیخونم 

شما نمیتونی کمکم کنی؟

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
نه فقط یه بار موقع جمع بندی با امیرحسین رضایی تلفنی گرفتم. بله ۹۸ قبول شدم

ببخشید سوال خصوصی میپرسم قبلش دانشگاه نرفته بودین؟

خانواده با این وقفه تا قبولیتون مشکلی نداشتن؟

بعد میشه رتبه و درصداتون هم بگید

با روزی ۳ ساعت انقدر درصدات خوب شدن؟؟

من سال سوممه 

ولی در کل از همون اول ساعت مطالعم کم بوده 

و اصلا پیوستگی نداشتم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

دوست عزیز اصلا به اینکه کنکور کی برگزار میشه یا چقدر خوندی فکر نکن

چن تا امکان هست

یکی اینکه کنکور تو زمان خودش برگزار شه. خب ینی شما 20 روز مثلافرصت داری. تو این زمان چیکار میکنی؟ تمام انرژی تو میذاری برای مباحثی که میدونی تو این مدت ازشون نتیجه میگیری و تو کنکور هم سوالای زیادی ازشون میاد

احتمال بعدی اینه که کنکور بازم عقب بیفته یا کلا تا اطلاع ثانوی لغو شه. در اینصورت شما این 20 روزو خوندی و اگه عقب افتاد با خیال رات تر میری سراغ ادامه مباحث و تسلطتو بیشتر میکنی

پس

درهر شرایطی که هستی

همین الان بلند شو

ببین مباحث مهمی که میتونی سریع توشون به تسلط برسی کدوما هست

و شروع کن به امید خدا

هیچ وقت ناامید نباش

هیچ وقت

و از خود خدا کمک بخواه و مطمئن باش که بهت کمک میکنه ولی خودتم تلاشتو به حداکثر برسون

موفق باشی

خدا جونم شکرت
دوست عزیز اصلا به اینکه کنکور کی برگزار میشه یا چقدر خوندی فکر نکن چن تا امکان هست یکی اینکه کنکور ...

وای چقدر حرفتون بهم آرامش داد😍😙

ممنونم ازتون❤

خیلی از خدا دور شدم شاید دلیل همه ی این نگرانی هام همین باشه قبلنا که به خدا نزدیکتر بودم خیلی به خودم بیشتر باور داشتم

باورت میشه من روزی 3 ساعت هم نمیخونم  شما نمیتونی کمکم کنی؟

همین ۲۰ روزو به خودت فشار بیار تا موفق شی.حوصلشو داری نظام جدید بخونی؟باforestبخونی ساعتتم میره بالا

فقط طلاق

ببخشید سوال خصوصی میپرسم قبلش دانشگاه نرفته بودین؟ خانواده با این وقفه تا قبولیتون مشکلی نداشتن؟ ب ...

نه نرفته بودم چون من یه مدتی مریض بودم دارو میخوردم و بستری بودم یه وقفه ۴ ساله افتاد.

فقط طلاق

2790
2778
2791
2779
2792