2777
2789
عنوان

کنکور ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 364 بازدید | 54 پست
پزشکی میشه رتبه رو تغییر داد ولی اگر چیزی نخوندی با حساب کردن رو اینکه قبلا درست خوب بوده  نه ...

من درصدام بد نیست 

یعنی اگه زور بزنم احتمالی به پزشکی برسم هست ولی خیلی بی اراده ام 

ازمون دیروز زدم تا حالا نزده بودم 

زیست 74

شیمی 53

فیزیک 50 

ریاضی 40 

ادبیلت 70

عربی 90 

دینی 70 زبان 45

ولی اصلا نمیخونم 

مدیریت ازمونم ضعیفه 

دینی هم خیلی نخونده دارم

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇
شاید رشته تاپ میخوای  البته قبولی مناطق باهم فرق میکنه ک من منطقه ۳ هستم ولی ۶۰ برا جایی ک من ...

اره من پزشکی و دلرو میخوام

میشه لطفا واسه خونه دار شدنمون و حل مشکلاتمون یه دعا یه صلوات یا هرچی که دوست داشتین انجام بدین 😊😊😊دوستای خوبم امیدوارم و از ته دلم میخواد شما هم به ارزوهای قشنگتون برسین و اگر مشکلی دارید برطرف شه😇😇😇

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما چجوری قبول شدین؟؟ چند سال پشت کنکور بودین؟ بعد میشه بگین چه شهری هستین؟

فقط یه سال برای کنکور خوندم ۲۲ سالگی کنکور دادم.کاشان قبول شدم 

یه سال کاملا طبق برنامه راهبردی قلم چی

فقط طلاق

درصدات خوبن که

نمیخونم واسه همین نامیدم😔😔😔

خیلی بیشتر میتونم بزنم به شرطی که مرور کنم ولی خستم

من درصدام همه اختصاصيا حداقل ٨٠ و عموميا حداقل ٧٠ هست. اميدي ندارم 😑 اصفهان ميخوام بيارم شهر خودم فكر نكنم بشه. كاشكي كنكور تعويق بيفته ٣ هفته

ماهان اسم دختر هم هست 😐 متولد ٧٣ هم نيستم
من درصدام بد نیست  یعنی اگه زور بزنم احتمالی به پزشکی برسم هست ولی خیلی بی اراده ام  ازم ...

اره واقعا درصدات خوبن .بچسبی بخونی حتما میاری.حیفه بخون  دینی هم جمع میشه تو این مدت

اگه سه رو ز یه بار انجام ندادی تاحالا ۹۸ داخل و خارجو بزن و وویس تکنیکای مدیریت زمان افشارو روش پیاده کن

فقط طلاق

بچه ها خواهش میکنم اگه براتون مقدوره فرم تمدید کنکور نظام قدیم تا ۱۴۰۰ رو امضا کنید خواهش میکنم 

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز