2777
2789
عنوان

واسه قربان هیچی برام نیاوردن....

777 بازدید | 38 پست

زنعموی پدرشوهرم مرده که میشه مادربزرگ جاریم اونوقت گفتن قربان شایدنشه منم باخودم گفتم عیبی نداره خب فامیلشونه اونوقت چنروزپیش پدرشوهرومادرشوهرموخواهرشوهرم رفتن عروسی این به کنارمامان اونیکی جاریم رفته به پدرشوهرم وجاریم گفته من میخام واسه دخترم امروزعیدی بیارم(رسم دارن بعدعروسی واسه دخترعیدی ببرن) اینام گفتن باشع بعدشم شبم خودشون میخوان برن اونجا...دیشب به شوهرم میگم خب فرداعیده حداقل منوببربیرون میگه نه شایدنشه اگه عیدی بیارن بایدبرم خونه اونا....چیکارکنم الان

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واااا سرسنگین بر خورد کن خب  یعنی چی باید عیدی میاوردن برات

حالامامانمم میگه ربطی نداره بایدمیوردن

خودشونم نمیوردن میرفتین هرچی که رسمه میخریدین بدون تشریفات

عزیزم غصه نخور منم باهات همدردم من تو یه سالی که متاهلم حتی عیدی یلدایی کادوی تولد هم ندیدم میگن رسم نداریم البته برا من وگرنه میدونم برا جاریم همه رسومات رو مو به مو انجام دادن ولی برات مهم نباشه اینا خوشبختی نمیاره

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
2790
2778
2791
2779
2792