2777
2789
عنوان

واسه قربان هیچی برام نیاوردن....

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 38 پست
عزیزم چقدر ما شبیه همیم منم وقتی تبعیض قائل میشن همینطوری ناراحت میشم یه سری اونقدر ناراحت بودم ...

خیلی بده بخدا

مامانم سرظهری میگه امروزعیدقربانه رسم ندارن؟ میگم چراولی خب فامیلشون کرده ازخجالت آب شدم بخدابگم همه کاراشونوکردن بمن رسیدمیگن عزاداریم(اینم بگم منوشوهرم دوست بودیم ازدواج کردیم بخاطرهمین نمیتونم خیلی چیزاروبه مامانم بگم برمیگرده میگ اینم ازانتخاب خودت) 

همه خرجای ماباخودهمسرمه حتاخانواده شوهرم هزارتومنم کمک نمیکنن هیچ شوهرم بایدکمک بکنه چیزسنگینم قرارن ...

خب اگه همسرتون میخواد بخره که دیگه میخره. اگر هم اونا قراره بخرن که درست نیست شما تعیین کنی چی باشه.

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اگه همسرتون میخواد بخره که دیگه میخره. اگر هم اونا قراره بخرن که درست نیست شما تعیین کنی چی باشه.

میگم نخریده دیگ میگه زشته جلوباباموزنداداشم درحالیکه عروسیم رفتن مشکیاشونم دراوردن،،،درثانی اوناهیچی نمیخرن ک بخام تعیین تکلیف کنم عزیزم

میگم نخریده دیگ میگه زشته جلوباباموزنداداشم درحالیکه عروسیم رفتن مشکیاشونم دراوردن،،،درثانی اوناهیچی ...

آهان. پس ولشون کن دیگه. چند روز دیگه برید با همسرت بخرید. دیگه خلق خودتون هم تنگ نکنین. اصلا مگه قراره خبردار بشن که چی خریدین؟ 

خیلی بده بخدا مامانم سرظهری میگه امروزعیدقربانه رسم ندارن؟ میگم چراولی خب فامیلشون کرده ازخجالت آب ...

اره منم به مامانم نمیگم خیلی چیزا رو . بیچاره بیشتر از من غصه میخوره

اونا هم احترام و شخصیت خودشون رو پیشت خراب کردن. به ضرر خودشون تموم شد

منم دیگه دارم کم کم آروم میشم. تو هم خودتو آروم کن. غصه فایده نداره

آهان. پس ولشون کن دیگه. چند روز دیگه برید با همسرت بخرید. دیگه خلق خودتون هم تنگ نکنین. اصلا مگه قرا ...

نمیشه دیگه...مافردامیخایم بریم روستای پدریم تااولای شهریورم اونجاییم دیگ هیچی نمیشه خرید،،،بعله ماهرچی بخریم بخوریم شوهرم هم بایدبه خانوادش بگه هم نظرشونوبپرسه مثلاواسه جهیزیه داریم فرش میخریم برده عکسشونشونشون داده گفته ایناچجورن نگفده خوشش میادخریده هاگفده ایناچجورن اونام گفدن بدن 

نمیشه دیگه...مافردامیخایم بریم روستای پدریم تااولای شهریورم اونجاییم دیگ هیچی نمیشه خرید،،،بعله ماهر ...

خب پس یه مدت باید رو ایشون کار کنین. طول میکشه تا درست بشه. فرش رو پدر شما میخره یا همسرتون؟ حالا اگه خودش میخره یه چیزی.

بابای من

وا. همسرتون هم نباید نظر بده چون هدیه است. حالا نرید سر این چیزها دعوا کنین. یه چند سالی طول میکشه تا درست بشه. ولی اگه بخوای میشه. الان خانواده اش براش ته عقل و دانایی هستن.