2777
2789
عنوان

واسه قربان هیچی برام نیاوردن....

| مشاهده متن کامل بحث + 777 بازدید | 38 پست

همه کارکردن به توکه رسیده میگن عزاداریم اونامیخوان اززیرش دربرن هرچندمنم یه سال توعقدبودم دریغ ازیه جفت جوراب هزارتومنی هیچی ازشون ندیدم که دلم خوش باشه شوهرم خانواده داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تقصیرماهاچیه؟

هر دختری تو دلش همه اینارو ارزو داره که براش انجام بدن ولی خوب برا ماها فعلا شده حسرت باورت میشه من و دخترخالم همزمان باهم عقدکردیم اون تو هر مناسبتی زنگ میزنه کلی پز میده منم الکی از خودم میگم اره برا منم فلان چیزو خریدن شانس اوردم کرونا هست رفت و امد نداریم وگرنه ابروم میرفت😄😄😄😄باورت میشه مثلا اون عکس کادوهاشو میفرسته منم میرم از عکسای دوستام کش میرم میگم اینارم برا من اوردن😄😄😄شرف برام نمونده ینی لو برم آبروم رفته

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
از اول گفته بودن نمیاریم؟

نه اصلا .راستش از اول با ازدواج من و همسرم مخالف بودن انگار لج کردن حتی سرعقد کادو ندادن پاگشام نکردن تااین حد.

کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫

چه رسمهای بیخودی داریم واقعا. اون قدر هم جا افتاده که حالا اگه برای کسی نبرن هزار جور فکر پیش خودش میکنه و تا حدودی بهش حق میدم. اما هر چی این رسمها کمتر بشه زندگیها بهتر میشه. شما با همسرت ازدواج کردی نه با خانواده همسرت. خوبه ایشون به مناسبت عید در حد توانش چیزی برات بخره و زندگیتون رو قشنگتر میکنه. ولی چه بهتر که آدم منت خانواده شوهر بالای سرش نباشه. این رو منی میگم که اعیاد هدیه برام نگرفتن. پس نفسم از جای گرم در نمیاد. هر همسرم دوست دارم هدیه بگیرم اما از خانواده همسرم نه. فاصله هر چی بیشتر بهتر.

چرا اخه 

شنیدم که مادرشوهرم به یکی از فامیل هامون گفته واسه ثمین دو ساله وسایل می بریم دیگه نامزدیش طولانی بشه نمی بریم

حالا چی آوردن مگه؟ عید که کرونا رو بهونه کردن هیچی نیاوردن . یلدا یه کاپشن خریدن‌. پارسال قربان هم یه روسری و پیرهن😐😐

من دو ساله عقد هستم. جاریم ولی یه ساله نامزد کرده مطمئنم برای اون بردن. 😐😐 واقعا حالم گرفته شد

منم خیلی حالم گرفتس هی میخام گریه کنم میگم مامان بیچارم فک میکنه مشکلی هس نگران میشه

چی بگم.از اولم گفته بودن نمیاریم.چون برای بقیه عروسا هم نبردیم.

خب حق داشتن راست میگن دوچشمکی میشه

🤲🥰به لطف خداوندعزیزم تا۹/۹/۹۹شغل ودرآمدعالی،ازدواج وعشق موفق🥰🤲خدایاشکرت
 چه رسمهای بیخودی داریم واقعا. اون قدر هم جا افتاده که حالا اگه برای کسی نبرن هزار جور فکر پیش ...

همه خرجای ماباخودهمسرمه حتاخانواده شوهرم هزارتومنم کمک نمیکنن هیچ شوهرم بایدکمک بکنه چیزسنگینم قرارنبودبگیریم قراربودیه زنجیرظریف واسه پلاکم بگیریم بایه ساحلی ک اینطوری کردن

منم خیلی حالم گرفتس هی میخام گریه کنم میگم مامان بیچارم فک میکنه مشکلی هس نگران میشه

عزیزم چقدر ما شبیه همیم

منم وقتی تبعیض قائل میشن همینطوری ناراحت میشم

یه سری اونقدر ناراحت بودم از کاراشون بابام فکر کرد چیزی شده . بیچاره خیلی نگران شد