همه کارکردن به توکه رسیده میگن عزاداریم اونامیخوان اززیرش دربرن هرچندمنم یه سال توعقدبودم دریغ ازیه جفت جوراب هزارتومنی هیچی ازشون ندیدم که دلم خوش باشه شوهرم خانواده داره
هر دختری تو دلش همه اینارو ارزو داره که براش انجام بدن ولی خوب برا ماها فعلا شده حسرت باورت میشه من و دخترخالم همزمان باهم عقدکردیم اون تو هر مناسبتی زنگ میزنه کلی پز میده منم الکی از خودم میگم اره برا منم فلان چیزو خریدن شانس اوردم کرونا هست رفت و امد نداریم وگرنه ابروم میرفت😄😄😄😄باورت میشه مثلا اون عکس کادوهاشو میفرسته منم میرم از عکسای دوستام کش میرم میگم اینارم برا من اوردن😄😄😄شرف برام نمونده ینی لو برم آبروم رفته
کاش نی نی سایت گزینه بلاک داشت تا بعضی کاربرا رو مسدود کنی که نه کامنتاشو ببینی نه تاپیکاشو مرسی اه🤫🤫🤫🤫
چه رسمهای بیخودی داریم واقعا. اون قدر هم جا افتاده که حالا اگه برای کسی نبرن هزار جور فکر پیش خودش میکنه و تا حدودی بهش حق میدم. اما هر چی این رسمها کمتر بشه زندگیها بهتر میشه. شما با همسرت ازدواج کردی نه با خانواده همسرت. خوبه ایشون به مناسبت عید در حد توانش چیزی برات بخره و زندگیتون رو قشنگتر میکنه. ولی چه بهتر که آدم منت خانواده شوهر بالای سرش نباشه. این رو منی میگم که اعیاد هدیه برام نگرفتن. پس نفسم از جای گرم در نمیاد. هر همسرم دوست دارم هدیه بگیرم اما از خانواده همسرم نه. فاصله هر چی بیشتر بهتر.