2777
2789
عنوان

مادر شوهر

452 بازدید | 51 پست

دوستای عزیززم سلام.... 

بچه هاا شمام مادر شوهراتون هی میزنگن؟؟؟؟ 

هی جویای احوالتون میشن؟؟؟؟ 

نمیگم اشتباهه ها نه ایشون لطف دارن. اما هرچیزی دقت کرددین بیش از حد باشه دیگه خیلی افتضاحه. 

هرروز میزنگه میگه رعایت کنین... جایی نرین.. ماسک بزنین. ب شوهرتم بگوو رعایت کنه... 

وای خدا من خودم کم نگرانه کرونام؟ اینم هر روز میزنگه افسرده ترم میکنه. 

خو ب خودش بزنگ. یه وقتایی حتی صبا ک سرکارمم میزنگه.... میبینه تند میحرفم و سرد و رسمی چون سرکارما... میبنه میخوام قطع کنم یعنی معذبم.. اماا بازم میزنگه... همشم همینارو تکرار میکنه 

منم اونروزی گفتم وای مامان من کجا میرم جز سرکار هی میگین جایی نرو. میگه یعنی میگم حواستو جم کنی. خو الان 5 ماهه گفتی دیگه بسه.

فک کن ساعت 9 شب اینو بهش گفتم فردا صبحش ک انگار دیروز بود ساعت 11 زنگ زده میگه حالت خوبه بچه خوبه پسرم خوبه؟؟؟ بخدا دیگه خسته شدم..... 

یا مثلا میگه نوم چیکار میکنه. گفتم هویج دادم دستش داره میکشه ب لثه هاش. میگه عه نپره گلوش.... ایناییی ک گفتم شاید یه دهم چیزی باشه ک میخوام مثال بزنم. از رو نمیره هرچی جوابشو میدم. 

نه اصلا زنگ نمیزنه شاید سالی یکی دوبار 😶اخه من کلا تلفن نمیزنم به کسی 

خودم همون دوبارم زنگ نمیزنم. 

آرزو کردم خدا را گوهری/ سالم و زیبا نگارین اختری / بر سرم او ریخت یکدنیا گهر/ داد ما را او ز رحمت دختری 🫀💓 تیکر برای تولد یک سالگی نور زندگیمونه😍

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مادرشوهرررر منم زیاد زنگ میزنه، روزی سه بار

بعد به شوهرم ماهی یبارم نمیزنگه

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

مادرشوهرم ایران نیست

دوماه یه بار شاید نتی بزنگاه اونم به پسرش مجبور میشه با منم حرف بزنه

من عروسش دلخواه نیستم جاش باشه منکر بودنم میشه

ولی پدرشوهرمو عاشقشم خودش میدونه مادرشوهرم من و قبول نداره همیشه بهم میگه دخترم هر چی خاستی به خودم بگو 

دل من از تو چه پنهان...که تو بسیار خررررری

دقیقا مادرشوهر منه 😁 تازه بنده خدا به همکارمم زنگ میزنه که مطمئن بشه نشستم راه نرم و ...

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام