2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 51 پست

خطش رایگان کرده

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب

عق مادر شوهر منم همینه صب به صب زنگ. میزنه من دیگه زنگ. میخوره گوشی فحش میدم... قبلا هم به من زنگ. میزد هم به شوهرم یه بار حالش گرفتم دیگه زنگ من نمیزنه هرصب زنگ. میزنه به شوهرم هرررر روز عق نمیزاره دخالت هاشون از زندگی آدم کنده بشه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بیخیال اینا که مشکل نیست خداتو شکر کن مشکل واقعی نداری

تو میدونی ندارم؟ 

نخواستم ک مشکل بگم. خواستم ببینم شمام دارین اینجوری.برام خیلی غیر عادیه ن مامانم نه خاله هام اینجوری نیستن

حداقل خوبع کع نگرانتع.....مادر شوهر من کع اصلاااا زنگ من نمیزنع چهارساله ازدواج کردیم شاید ده بار اونم یا اقامون گوشیشو جواب ندادع نگران شدع....یا شانس 😂✌....خب بهش بگو مامان با این کارت استرس میگیرم حداقل بیا درمورد یه چیز دیگع صحبت کنیم 

رفتارمادرشوهرت درباره کرونا دقیقا مثل رفتارمن بامادرمه روزی چندبارزنگ میزنم ومیگم چون دوستش دارم خدا ...

ممکنه....شاید....

اخه من سرکار میرم هربار میگه جایی نرین با خودش فکر میکنه من همش ب اینور اونورم. خسته شدم

خیلی محترمانه بگو تماس شخصی سر کارم ممنوع شده و دیگه جز تماس اضطراری حق نداریم با تلفن حرف بزنیم. شب هم زنگ زد هی بگو ببخشید تازه از سر کار اومدم و کلی کار دارم.‌ سعی کن در هفته یکی دوبار باهاش کامل صحبت کنی و دفعات بعد رو بهانه بیار کم کم خودش متوجه میشه هر روز زنگ زدن درست نیست 

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
تو میدونی ندارم؟  نخواستم ک مشکل بگم. خواستم ببینم شمام دارین اینجوری.برام خیلی غیر عادیه ن ما ...

مادرشوهرمن  خودش رعایت نمیکنه اصلازنگ هم نمیزنه تازه ماهم که رعایت میکنیم مسخره میکنه ازبس این ادم بیشوره

من دیروز حالم خوب نبود،آمپول زدم برای ریه بچه تشکیل بشع اگه زایمان زودرس داشتم.و سه تاهم مسکن زدم..صبح پیام داد..احوالپرسی کرد گفت خوبی بهتر شدی..تا حدامکان بیرون نرو ...هم خودت هم بچت هم شوهرت خوب باشین ماهم خوبیم..بعدم گفت یه خانومی تازه زایمان کرده بچش سالمه ولی خودش کرونا گرفته..حواست باشه گفتم چشم تا حد امکان از خونه بیرون نمیرم

-حالم خوب نیست🥶سردمه...+شاید *مُردی*،،حواست نیست...😓😔  
مگه نی نی داری زیباجون عزیزم؟ ای قربونت❤😍

سلام‌نه مهربونم هنوز درگیر فتق کشاله رونم چشش ترسیده . خدا نکنه عزیزدلم ⁦♥️⁩⁦♥️⁩⁦♥️⁩

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

مادرشوهر منم میگه جایی نرید‌‌..بعد میگه دلم تنگ شده بیاید خونمون حالا دوسه هفته پیش پشت سرهم اونجا بودیم...میگه جایی نرید ولی خونه ما عیب نداره شغلشم پرخطره تو درمونگاه کار میکنه..اسفندم بنده خدا کرونا گرفت اردیبهشت خوب شد