2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 452 بازدید | 51 پست

ما نامزد بودیم مادرشوهرم تند تند زنگ میزد احوال پرسی و .... . ولی من از 10 بار یه بار زنگ میزدم و همیشه انتقاد میکرد که به من زنگ نمیزنی . تا اینکه اونم دیگه نزد و الان فقط به پسرش زنگ میزنه اصلا خونه زنگ نمیزنه منم ناراحت نیستم حق را بهش میدم چون رفتار من باعث شد اونم رفتارش را با من تغییر بده . ولی تو هم از دست مادرشوهرت ناراحت نباش . کلا استرسی هست و نگران تون هست

خدایا شکرت

نه نمیزنگه فقط به پسرش کلن منو نصیحت نمیکنن میدونن دوس ندارم ناراحت میشم بع پسرشون میگن بمن بگه 

در یک شب از شب های زیبا خدا تورا در دستانمان قراررداد و مارو لایق تو دانست از ان پس تو به زندگیمان رنگ ومعناو مفهوم دادی...پسرمون دارا عشق زندگیه مامانو باباش   یه مردادیه جذاب   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین جواب نده

مال منم همین بود

سر کار ک بودم هی زنگ میزد

بعد من یاد گرفتم اس ام اس میدادم دو ساعت بعد میگفتم مثلا جلسه بودم یا کار داشتم، کاری داشتید تماس گرفتید؟

میگفت اره نگرانتونم ب شوهرتم بگو مواظب باشه

بعد هی دیرتر ج میدادم

مثلا ۹ صب زنگ میزد ساعت ۱ ظهر ج میدادم 

کم کم یاد گرفت اس ام اس میداد منم ۳ ۴ ساعت بعد اس ام اس میدادم بهش 

دیگ زنگ هم میزد ج نمیدادم بعدا ساعت ۶ و ۷ زنگ میزدم میگفتم کاری داشتید زنگ زدید؟ اخه من سر کار بودم نمیتونستم جواب بدم 

همینجوری پیش رفتم کلا زنگاش صفر شد

الانم نه زنگ میزنه نه اس ام اس میده ب لطف خدا

عزیزم مجبور نیستی جواب بدی

مجبور نیستی کاری ک نمیخوای رو انجام بدی

اون باید بفهمه وقتی سر کاری زنگ نزنه، باشه از روی دلسوزی ولی ادم اذیت میشه یکی از کنترلش کنه، حالا ک نمیفهمه شما هم مثل من رفتار کن میبینی یکی دو ماهه رفتارش قطع میشه

من الان توی دلم نی نی دارم، یه تنبلی تخمدان هستم در خدمت شما، لطفا برای سلامت رسیدن نی نی دعا کنید🙏🏻 اگر شماام مشکل تنبلی تخمدان دارید بیاید تو این تاپیک: https://www.ninisite.com/discussion/topic/8543108/%d8%a8%da%86%d9%87-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%aa%d9%86%d8%a8%d9%84%db%8c-%d8%aa%d8%ae%d9%85%d8%af%d8%a7%d9%86-%d9%87%d9%85%d9%87-%d8%a8%db%8c%d8%a7%db%8c%d8%af-%d9%84%d8%b7%d9%81%d8%a7-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9%d9%88-%d9%be%d8%b1-%d8%a8%d8%a7%d8%b2%d8%af%db%8c%d8%af-%da%a9%d9%86%db%8c%d8%af-%d9%87%d9%85%d9%87-%d9%be%d9%84%db%8c-%da%a9%db%8c%d8%b3%d8%aa%db%8c%da%a9-%d9%87%d8%a7-%d8%a8%d8%a8%db%8c%d9%86?page=1
مادرشوهر منم میگه جایی نرید‌‌..بعد میگه دلم تنگ شده بیاید خونمون حالا دوسه هفته پیش پشت سرهم اونجا ب ...

یه سوال اونایی که کرونا میگیرند بعد خوب میشند ریه شون تا آخر عمر مشکل پیدا میکنه ؟؟ یا سایز اجزای بدن شون ؟

خدایا شکرت

[QUOTE=148322154]تو میدونی ندارم؟  نخواستم ک مشکل بگم. خواستم ببینم شمام دارین اینجوری.برام خیلی غیر عادیه ن ما ...[/QUOTE من توعقدم وقتی خونه پدرخودمم مادرشوهرم هررووووز سرساعت ۱۱بهم زنگ میزنه وحرفای تکراری من زنگ نمیزنم که بفهمه دوسندارم اینو اما بازم میزنه بعد یه روز زنگ نمیزنه آدم میفهمه آره حتما مریض شده بعدا زنگ میزنه واسم نازمیکنه میدونی زنگ نزدم شکمم ،پام، کمرم و...دردمیکرد😫😫😫

هیچوقت نگو خدابمن پشت کرده😕شایدتویی که برعکس نشستی😉🙃
اها عزیزم🤗🤗🤗 ان شاالله که زودی خوب بشی قشنگم❤😘

ممنونم‌از دعای قشنگت مهربون بانو 😘⁦♥️انشالله همیشه شادو سلامت باشی

« فقد ملئت بطونکم من الحرام و طبع علی قلوبکم شکم‌هایتان از حرام پر شده و بر قلب‌هایتان مُهر خورده است.»  امام حسین علیه السلام

منم یه وزیر بهداشت نزدیکم دارم. انگار هر چی از مادرشوهرت گفتی،خواهر کوچیکه منو توصیف کردی، دیوونه مون کرده! یعنی به همه چی کار داره، اینجا نرو اونجا نرو  به فلانی چرا سلام کردی، چرا فلان جا رفتی؟ چرا ماسکت کجه، چرا انگشتر دستته! یعنی به خدا دیوانه مون کرده سر کرونا. بهش میگیم دکتر نمکی!

داداشم هم بهش میگه هد فامیل! بزرگ خاندان!

لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم
[QUOTE=148322154]تو میدونی ندارم؟  نخواستم ک مشکل بگم. خواستم ببینم شمام دارین اینجوری.برام خیل ...

مادرشوهر منم اوایل به شوهرم گله میکرد میگفت لیلا به من زنگ نمیرنه، چرا حالم رو نمیپرسه! دید از رو نمیرم بیخیال شد

مادرشوهر منم اوایل به شوهرم گله میکرد میگفت لیلا به من زنگ نمیرنه، چرا حالم رو نمیپرسه! دید از رو نم ...

این اصن ازرونمیره 😫

هیچوقت نگو خدابمن پشت کرده😕شایدتویی که برعکس نشستی😉🙃
این اصن ازرونمیره 😫

مال منم یه دو سالی طول کشید. تازه یه بار همه گفتن افطاری نده سنت بالاست گفت نه که نه! باید افطاری بدم، دختر و نوه دختر بزرگ هم داره. بعد به شوهرم زنگ زد گفت کجایی؟ شوهرم الکی گفت سر کارم. بعد به شوهرم گفت بگو لیلا صبح افطاری بیاد کارام رو بکنه و بیاد کمک! شوهرم گفت حالا ببینیم چی میشه. بعد قطع کرد روش نمیشد بگه مامانش چی میگه، پرسیدم گفت. منم نرفتم گذاشتم پنج دیقه بعد اذان رفتیم. الان دوستداران مادر شوهر نریزن سرم. دور و برش بودن که کاراش رو بکنن اما این خیلی دوست داشت منو بکشه زیر دست خودش که منم از اول باج ندادم

مادرشوهر تو گلیه از گلهای بهشت

اره خداییش مهربونه 

همیشه پولاشو میده به من

فرزندانم همیشه طلاق بگیرید و به فرزندان خود طلاق را بیاموزید، باشد که رستگار شوید❤️اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم❤️ هر کی صلوات فرستاد برسه به امام زمان(عج)❤️🌹فرزنداااااااانم امضای من واقعی نیست و فقط تیکه کلامه، اخه کی پیدا میشه با حرف من طلاق بگیره خب
چی بهش گفتی. بهم یاد بده

من تو دعوا گفتم تو حالت عادی نگفتم.... گفتن نگران کردی مادرمون جوش دادی منم گفتم میخواس اینقدر زنگ نزنه

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن...