2777
2789
عنوان

مادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 456 بازدید | 51 پست
ایول. خخخخ

بخدا روانی شده بودم هی زنگ میزد هر روز صب... تو دانشگاه سر کلاس بودم هم زنگ. میزد... تازه این خیلی حرف نمیزنه ها در حد یک دقیقه نهایتا ولی دیوه هر روز هروز چ خبره

برای لبخند زدنت دست به تمام کارهایی ک انسانی هستن بزن... 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بخدا روانی شده بودم هی زنگ میزد هر روز صب... تو دانشگاه سر کلاس بودم هم زنگ. میزد... تازه این خیلی ح ...

اینم همینه هرچی میگم راجب بچه یه چی میگه.. ازش گاهی وقتا متنفر میشم. بخدا شرمندم اینو میگم. اونم مادره اما خیلی رو اعصابه.... هرچی میگم مخالفشو میگه. شوهرم میگه از نوجوانی همینجوری من باهاش مشکل داشتم تا دیگه داماد شدم. 

اینم همینه هرچی میگم راجب بچه یه چی میگه.. ازش گاهی وقتا متنفر میشم. بخدا شرمندم اینو میگم. اونم ماد ...

اووووف جوابش نده خواهر من... بگو کار داشتم نمیتونم جواب بدم سرم شلوغه... 

اووووف جوابش نده خواهر من... بگو کار داشتم نمیتونم جواب بدم سرم شلوغه... 

باشه. سریعم زنگ میزنه شوهرم. اونم بیچاره سرکار کلیم کار داره ک اره خانومت ج ندادم. اییییش

باشه. سریعم زنگ میزنه شوهرم. اونم بیچاره سرکار کلیم کار داره ک اره خانومت ج ندادم. اییییش

ول کن جواب ندین اونم بهش بگه خب کار داره سرش شلوغه

یه سوال اونایی که کرونا میگیرند بعد خوب میشند ریه شون تا آخر عمر مشکل پیدا میکنه ؟؟ یا سایز اجزای بد ...

من نمیدونم عزیزم مادرشوهرم که مشکلی نداره خوبه ماشالله...بیمارستانم نرفت خودشون خونه قرنطینه کرد

فقط 5 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40