خیلی چاقم دلم میخواد لاغرشم با این اوضاع کرونانمیشه رفت دکترتغذیه
میخوام حلقه بگیرم میشه باحلقه زدن لاغرکنم
چندماه من اصلا شباشام نمیخورم نمیدونم چراوزنم پایین نمیاد
خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
خب روزه هم همينطوره ساعات گرسنگي زياد بدن رو به ذخيره چربي وادار ميكنه من خيلي رژيم هاي مختلف گ ...
اهل هله هوله نیستم
خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
سلام.من خودمم تو سه هفته ۵ کیلو کم کردم.اصول داره. هیچ وعده ایی رو قطع نکن.فقط کمشون کن به خصوص شام.از صبحانت اصلا نزن.پیاده روی خیلی خیلی خوبه.وعده ناهار تو نصف کن.نصفشو غروب بخور.شکم خالی دراز نشست برو.اخر شب آبلیمو تازه با کمی آب ولرم بخور.سس و نوشابه نخور.نشاسته کم بخور.مثل برنج و ماکارونی و سیب زمینی
چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂
طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرشهای معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرشها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحتتر تونستم انتخاب کنم.
سلام.من خودمم تو سه هفته ۵ کیلو کم کردم.اصول داره. هیچ وعده ایی رو قطع نکن.فقط کمشون کن به خصوص شام. ...
چه جوری دکتر رفتین
کالری شماری کن و ورزش (پیاده روی یا رقص دراز نشست)
چه جوری کالری شماری کنم
یه هفته باید نخودآب بخوری ۳۰ گرم گوشت یا مرغ با یه قاشق برنج و نصف لیوان نخود خیس شده با یه دونه پ ...
چقدروزن کم میکنیم نفخ نمیگیریم؟