2789
عنوان

رژیم لاغری

| مشاهده متن کامل بحث + 771 بازدید | 60 پست
یه هفته باید نخودآب بخوری ۳۰ گرم گوشت یا مرغ با یه قاشق برنج و نصف لیوان نخود خیس شده با یه دونه پ ...

۱هفته اینارودرست کنیم بخوریم؟

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
چه جوری کالری شماری کنم

برنامه کرفسو از بازار دانلود کن.

وزنتو ضرب در ۲۰ کن منهای ۱۰۰ میشه مقدار کالری که تو روز باید مصرف کنی.

دوروز در هفته هم ۵۰۰ تا ۷۰۰ کالری بخور.

هرروز ورزش کن پیاده روی یا رقص یا دراز نشیت یا حلقه یا طناب.

کالریتم با لبنیات کم چرب و میوه و سبزی و مغز و ....پرکن.نون و برنج سعی کن کم بخوری.

برنج هفته ای ۳بار اونم ناهار فقط ۷ق بخور.

اب روزی ۸ تا ۱۰ لیوان.

یه شب در میون قرص مولتی ویتامین

اینجوری هفته ای ۱کیلو کم میکنی.

من خودم ۱۰۸ کیلو بودم الان ۸۷ شدم بازم دارم ادامه میدم.

هرجی میخوری بزن تو برنامه کرفس

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببخشید من یه سوال کنم:  امروز شیر قهوه خوردم. توی برنامه مانکن شیر قهوه نداشت من باید چی میزدم؟

قهوه خودش خیلی کالری نداره اگه شکر و .. نداشته باشه.شیر خالی بزن.اگه شکر یا چیزی اضافه کردی اونو جدا بزن

قهوه خودش خیلی کالری نداره اگه شکر و .. نداشته باشه.شیر خالی بزن.اگه شکر یا چیزی اضافه کردی اونو جدا ...

یک سوال دیگه ببخشیدا : من صبح ابلیمو عسل دارچین اب ولرم ک میخورم اونم باید توی کالری شماری ثبت کنم؟ 

خدای ارحم الراحمین اگر تو بخوای میشه  بخواه برای من انچه را که دلم میخواهد  
من خودم از امروز گرفتم ولی همسرم یه هفته ۵ کیلو کم کرد البته ورزش هم میکرد و شیرینیجات و حذف کرد ک ...

چه عالی۱هفته ۵کیلو خیلی خوبه من ۲۴کیلو اضافه وزن دارم اگه بتونم هفته ای ۵کیلوکم کنم ۱ماه میتونم

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته
من خودم از امروز گرفتم ولی همسرم یه هفته ۵ کیلو کم کرد البته ورزش هم میکرد و شیرینیجات و حذف کرد ک ...

میشه رژیم غذای روبفرستین برامون

برنامه کرفسو از بازار دانلود کن. وزنتو ضرب در ۲۰ کن منهای ۱۰۰ میشه مقدار کالری که تو روز باید مصرف ...

سلام عزیزم چرا هدف اولتون را زدید 95؟

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔
سلام عزیزم چرا هدف اولتون را زدید 95؟

من اولش ۱۰۸ بودم عزیزم.گزاشته بودم تو امضام همه مسخرم میکردن هرجا نظر مخالفی میدادم توهین میکردن بهم منم برداشتم هدفامو دیگه تغییر ندادم😊

من اولش ۱۰۸ بودم عزیزم.گزاشته بودم تو امضام همه مسخرم میکردن هرجا نظر مخالفی میدادم توهین میکردن بهم ...

چه بی فرهنگ بودن که مسخره میکردن واقعا آفرین به ارادتون ان شاء الله که خیلی خیلی زود به هدفتون نزدیک بشید من و استارتر هم همینطور 💞💞💞

خوشا به سعادت هرکس که عمیقا احساس خوشبختی میکنه😔