2789
عنوان

رژیم لاغری

770 بازدید | 60 پست

من قدم ۱۵۵وزنم ۸۰

خیلی چاقم دلم میخواد لاغرشم با این اوضاع کرونانمیشه رفت دکترتغذیه 

میخوام حلقه بگیرم میشه باحلقه زدن لاغرکنم

چندماه من اصلا شباشام نمیخورم نمیدونم چراوزنم پایین نمیاد

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حلقه تاثیر داره ولی در کنار رژیم، به جای حذف شام کالری شماری کن، تعداد وعده هاتو زیاد کن، شامتو قبل ساعت 9 بخور، شیرینی جات و تنقلاتو تا حدامکان حذف کن، همینطور سس و نوشابه

خدایا هزار بار شکرت
منم از امروز رژیم گرفتم

چه جوری میشه به منم بگید

خدایا همیشه هوام داشتی همیشه به موقع نجاتم دادی بهت ایمان واعتماد دادم.خدایا توروبه بزرگیت قسم خواسته دلم بامصلحتت یکی بشه محمد یاسین بهم بدی خانم ام البنین توروبجان عباست قسم پیش خداضامنم بشو 😭خدابهم محمد یاسین ببخشه.دوستان هرکسی امضام روخوند ۱صلوات برای حاجتم بفرسته

شام بخور ناهارو حذف کن بجاش سبزیجات و یا یکم میوه بخور،نون و برنج خیلی کم شیرینیجات حذف

هُوَ رَبُّ المُستَحيل و أنت تبكى عَلَى المُمكن                        ‌       او خداوند ناممكن هاست در حالى كه تو بر ممكن گريه ميكنى؟! 

ببین من حجم نهار شام و صبحونمو کم کردم و میان وعدم فقط میوه میخورم و شیرینیجات و چیزای چرب رو کنار گذاشتم 

هروقتم گشنم میشه بجای هله هوله خیار و کاهو میخورم که کالری نداشته باشه

همینجوری تو دوماه 7کیلو کم کردم

🦋🖤Johnny depp fan🖤🐰                                            #پاترهد○-○⚡    #slytherin🍏                                              زرتشت چه زیبا گفت : ای کاش آنقدر آب داشتم تا جهنم را خاموش می کردم و آنقدر آتش داشتم تا بهشت را می سوزاندم، که مردم خدا را برای خودش بپرستند نه برای بهشت و جهنم :)🌌