2777
2789
عنوان

درد دل

94 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

حال دلم خوب نیست من فوق لیسانس دارم و شاغل بودم قبلا محیط کارم خیلی پراسترس بود بعد از بدنیا اومدن دخترم فعلا دیگه نرفتم سرکار این تو خونه بودن برام خیلی سخت گذشت ارتباطاتمو از دست دادم و نمیتونستم دوستا و همکارامو ببینم و از خانواده خودمو همسرم هم دور هستیم ب این امید گ دخترم بزرگ میشه دوباره برمیگردم سرکار باشگاه میرم و به علایقم میرسم 

الان با اومدن کرونا خیلی خسته و افسرده شدم از صبح نا شب با یه دختر دوساله ک حتی اجازه نمیده یه کتاب دستم بگیرم و یا با دوستام یا کسی تلفنی حرف بزنم دخترمم طفلی حق داره اصلا جایی نمیبرمش قبل کرونا خانه بازی میبردمش خیلی دوس داشت

برای کارای خونه هم حوصله و انگیزه ندارم ولی از سلوغی و کثیفی متنفرم واس همین به اجبار انجام میدم و خیلی بهم فشار روحی میاد

همسرم خیلی مرد خوبیه و واقعا همدیگرو دوس داریم دیروز از فشار کار خونه خسته بودم ایشون از راه رسید یخورده چیز میز خورد گذاشت رو ظرفشویی چن تا لامپ عوض کرد یخورده آشغال ریخت رو زمین خیلی ناراحت شدم و باهاش خوب صحبت نکردم

همسرمم خسته بود عصبی شد بهم گفت تو اصلا نباید ازدواج مبکردی یا نباید حداقل بچه دار میشدی هرروز یه چیزی واس خودت پیدا میکنی و ناراحتی درست میکنی تو که آدم تو خونه موندن نبودی چرا خاستی بچه داسته باشیم؟!

من واقعا برای دخترم کم‌ نمیزارم 

بهترین و با کیفیت ترین غذاهارو براش میپزم وقت میزارم باهاش بازی میکنم تو این وضعیت اصلا نمیزارم حوصله ش سر بره

ولی خودم از درون داغونم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همه اینجورین گلم.همه جایه غمی هست.من الان یک ساعته مشغول گریم

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢

دقیقا اینکه گفتی زندگی منه دختر منم ی سال ونیمه.چیکارمیشه کرد دیگه خودت بچه و بذار توماشین برو بیرون ی تابی بخور.پیاده نشید اصلا.من دخترم چندماه پیش دستش شکست بیمارستان بودم از استرس مردم .خونه رو میخاستم خداروشکر کن سالمید 

😭😭😭😭از حرف همسرم دلم شکست زنانگی و مادر بودنمو زیر سوال برد

اونم خستست یکم درک کن.بیخیال زن و شوهر دعوا کنن ابلهان باورکنند.

خدای مهربانم سلام 😍😍😍بابت هرشبی که بی شکرسربربالین گذاشتم؛بابت هرصبحی که بی سلام به توآغازکردم؛بابت لحظات شادی که به یادت نبودم؛بابت هرگره که به دستت بازشد ومن به شانس نسبتش دادم؛بابت هر گره که به دستم کور شد ومن تورا مقصردانستم 😢مراااااااااااا ببخش😢