Somiya_beautyshop خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من تازه رفتم تو سیکل آی وی اف و دارم قرص میخورم ..دکترم بهم گفت اگ قرصا و آمپولا رو سروقت بزنی و وقت مشخص سونو کنی و خلاصه طبق مراحل پیش بری ۱۵ روز طول میکشه از تخمک کشی تا انتقال
ممنونم عزیزم ولی من تهرانم خیلی طول میکشه تا بیام یزد وبرگردم 😞
Somiya_beautyshop خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
من تازه رفتم تو سیکل آی وی اف و دارم قرص میخورم ..دکترم بهم گفت اگ قرصا و آمپولا رو سروقت بزنی و وقت ...
ممنون عزیزم ☺️ ببخشید پیش کدوم دکتر رفتید 😊
ممنون گلم 😍 ایشاالله ک خیلی زود نتیجه بگیری و مامان بشی 😍
منم میخوام ای وی اف کنم ،ولی دو دلم ، احساس میکنم میدونم طبیعی بشم ،ولی طولانیه
من طبیعی باردارمیشم ولی یا پوچ میشه یا سقط خود به خودی 😞 مشکل از همسرم دیگه سخته شدم میخوام برم سراغ ای وی اف شاید جواب گرفتم