2777
2789
عنوان

ای وی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 370 بازدید | 32 پست
قربونت عزیزم ..ایشالا همه ی کسایی ک منتظرن زودی مامان شن ..خدا هیچ کسو با بچه امتحان نکنه خیلی سخته& ...

ایشاالله 😍 

مشکل خاصی نیست یکم اسپرم همسرم ضعیفه ک واریکوسل داره میگه عمل نمی کنم 😔 سه تا بارداری ناموفق داشتم 

حالا میخوایم از ای وی اف امتحان کنیم ببینم جواب میده یا نه 😃

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بیشتر ببینید
بعد در مورد هزینه چی؟ هر دکتر زنانیش میتونه اینکارو بکنه  یا مراکز مختص ناباروری،؟

من مرکز ناباروری دولتی میخوام انجام بدم ک بهم گفتن هزینه ی تخمک کشی و فریز جنین و انتقال تا ۲ میلیون میشه  دیگ هزینه ی آمپولات و سونو و اینا ب کنار 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایشاالله 😍  مشکل خاصی نیست یکم اسپرم همسرم ضعیفه ک واریکوسل داره میگه عمل نمی کنم 😔 سه تا با ...

این که همش میشه استرس واسه شما.

کاش عمل بکنه.

خودت آزمایش انعقاد دادی که چرا سقط میشه ؟

ایشاالله 😍  مشکل خاصی نیست یکم اسپرم همسرم ضعیفه ک واریکوسل داره میگه عمل نمی کنم 😔 سه تا با ...

منم خودم سالمه سالمم شوهرم ضعیفه 😞😞۲ ساله هی صبر کردم دیدم نه مث اینکه طبیعی نمیشه دیگ مجبور ب آی وی اف شدم 

این که همش میشه استرس واسه شما. کاش عمل بکنه. خودت آزمایش انعقاد دادی که چرا سقط میشه ؟

بله دادم مشکلی ندارم 

آخه دکتر گفت با عمل ام هم صد در صد نیست 😞 خوب شدنش تو خانواده همسرم ناباروری ارث مثل اینکه 

Somiya_beautyshop   خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشک‌هایم لبخند زده‌ام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد

بیشتر ببینید
منم خودم سالمه سالمم شوهرم ضعیفه 😞😞۲ ساله هی صبر کردم دیدم نه مث اینکه طبیعی نمیشه دیگ مجبور ب آی ...

ایشاالله ک جواب بگیری عزیزم 😍 

اصلا استرس نداشت باش ☺️ استرس خودش سم 😔

بیشتر ببینید
بله دادم مشکلی ندارم  آخه دکتر گفت با عمل ام هم صد در صد نیست 😞 خوب شدنش تو خانواده همسرم ناب ...

منو چهار تا از جاریاهام هممون سقط داشتیم ،د‌و تا پوچ ، یه ایست قلبی تو سه ماهگی ،بارداری شیمیایی و خارج از رحم🙄

الان همشون بچه دارن الا من

عزیزم بیا دکتر افلاطونیان یزد

عزیزم تهرانم سخت تا یزد اومدن 😞 اونم ای وی اف ک کلا باید استراحت کنی بعدش 😔

بیشتر ببینید
واقعا از همین میترسم ک جواب نگیرم ..چون استرس دارم همش 😭😭

خودت مشغول کن مثلا من با نقاشی کشیدن میدونم استرسم کم میشه 😁 توام ببین با چی استرست کم میشه همون کار کن 

بیشتر ببینید

من یه آی وی افی با تجربه هستم با ۵ بار آی وی اف نا موفق. ایشالا که بار اول برات بگیره هیچ وقت جای رولتی و ارزون نرو حتما یه بیمارستان خصوصی خوب رو انتخاب کن بیمارستان گاندی دکتر چوبساز و تهرانی مقدم خوب هستن حتما از قبل شوهرتو حسابی آماده کن من که همیشه هیچ جنینی نداشتم لار آخر بخاطر تغذیه درست ۷ تا جنین داشتم که دوتاشو انتقال دادم نشد الان ۵ تا دیگه دارم. خیلی گرمی بخوره دنبلان گوسفند عالیه هر روز بهش بده عسل و سیاه دونه و زنجبیل حتما بخوره تو غداهاتم ادویه زیاد بریز