Somiya_beautyshop خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
خواستم یه چیزی رو با شما در میون بذارم چند هفتهایه که رژیم گرفتم و با اپلیکیشن "زیره" شروع کردم. واقعاً نتیجهگرفتن باهاش خیلی راحتتر از چیزی بود که فکر میکردم! 🥑💪
بدون گرسنگی و بدون اینکه غذاهای مورد علاقهام رو حذف کنم، پیش میره. لازمم نیست برای همسرم و بچه ها غذای جدا درست کنم.
فکر میکنم اینطور که دارم پیش میرم، آخر سال با افتخار میتونم تیک "لاغری" رو بزنم! 😄
من که شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن 🎉اگه تو هم میخوای شروع کن.
من تازه رفتم تو سیکل آی وی اف و دارم قرص میخورم ..دکترم بهم گفت اگ قرصا و آمپولا رو سروقت بزنی و وقت مشخص سونو کنی و خلاصه طبق مراحل پیش بری ۱۵ روز طول میکشه از تخمک کشی تا انتقال
ممنونم عزیزم ولی من تهرانم خیلی طول میکشه تا بیام یزد وبرگردم 😞
Somiya_beautyshop خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
من تازه رفتم تو سیکل آی وی اف و دارم قرص میخورم ..دکترم بهم گفت اگ قرصا و آمپولا رو سروقت بزنی و وقت ...
ممنون عزیزم ☺️ ببخشید پیش کدوم دکتر رفتید 😊
ممنون گلم 😍 ایشاالله ک خیلی زود نتیجه بگیری و مامان بشی 😍
منم میخوام ای وی اف کنم ،ولی دو دلم ، احساس میکنم میدونم طبیعی بشم ،ولی طولانیه
من طبیعی باردارمیشم ولی یا پوچ میشه یا سقط خود به خودی 😞 مشکل از همسرم دیگه سخته شدم میخوام برم سراغ ای وی اف شاید جواب گرفتم