Somiya_beautyshop خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
من یه آی وی افی با تجربه هستم با ۵ بار آی وی اف نا موفق. ایشالا که بار اول برات بگیره هیچ وقت جای رو ...
ممنون عزیزم ☺️ دنبال جایی ارزون نیستم 😁 واقعیتش حتی بیمه ام ندارم 😂 نمیدونم چرا اصلا تو سوالم پرسیدم
اونایی ک گفتی همه رو دکتر گفته داره میخوره 😔 الانم منتظرم خون ریزی سقطم شروع بشه تموم شد برم سراغ ای وی اف ☺️ ایشاالله ک اینسری جواب بگیری
Somiya_beautyshop خوشحال میشم ب پیجم سر بزنید 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.