mobi78 مدیر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14858 عنوان ای وی اف | مشاهده متن کامل بحث + 385 بازدید | 32 پست سلام خانمها چندتا سوال راجب ای وی اف داشتم اینکه هزینه اش چقدر میشه 🙄کدوم دکتر خوبه؟! کدوم کلینیک بهتر از همه اس 😁و اینکه بیمه ام قبول می کنن یا نه 🙄 و اینکه چقدر طول می کشه جنین و انتقال بدن 🥺 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد 1399/05/08 | 11:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
برزخی عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 4173 پس مشکل از همسراتونه آره!! والا آزمایش اسپرم همسرم. پیش سه تا دکتر دادم گفتن مشکلی نداره ،یه نمه تحرکش کمه ولی در حدی نیست به باروری آسیب بزنه
mobi78 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/10 تعداد پست: 14858 من یه آی وی افی با تجربه هستم با ۵ بار آی وی اف نا موفق. ایشالا که بار اول برات بگیره هیچ وقت جای رو ... ممنون عزیزم ☺️ دنبال جایی ارزون نیستم 😁 واقعیتش حتی بیمه ام ندارم 😂 نمیدونم چرا اصلا تو سوالم پرسیدم اونایی ک گفتی همه رو دکتر گفته داره میخوره 😔 الانم منتظرم خون ریزی سقطم شروع بشه تموم شد برم سراغ ای وی اف ☺️ ایشاالله ک اینسری جواب بگیری 😍بخاطرهتوچقدر به اشکهایم لبخند زدهام ! دختر ناز من داره میاد 😍😍 😍 😍 عشق مامان من منتظرتم. بعد کلی سختی خدا بهم یه فرشته داد
برزخی عضویت: 1398/07/04 تعداد پست: 4173 من یه آی وی افی با تجربه هستم با ۵ بار آی وی اف نا موفق. ایشالا که بار اول برات بگیره هیچ وقت جای رو ... ممنون