2777
2789
من اصلا از همچین آدمی خوشم نمیاد 😑 پدر ، مادر نداره مگه یه بزرگتری چیزی 😒

خب طفلی اول باید بفهمه اصلا شخص شخیص شما اجازه شرف یابی میدید یا نه 😁

درواقع میشه گفت خیلی برای اون دختر ارزش و احترام قائل شده که باوجود اینکه براش خیلی خیلی سخت بوده، رفته اول نظر خود دختر بپرسه ببینه چیه😅

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیخاد که همون جا عقدت کنه🤣من اومد تو دانشگاه گفت بتون علاقه دارم ازاسن جور حرفا بعدم گفت شماره منز ...

آخی 😍😂

بعد در چه حد مذهبیه ؟ در حد نماز و روزه یا بیشتر ؟ 

خب طفلی اول باید بفهمه اصلا شخص شخیص شما اجازه شرف یابی میدید یا نه 😁 درواقع میشه گفت خیلی برای او ...

اتفاقا من اونایی که باسلیقه مامانشون میرن خاستگاری رو اصلا نمیتونم درک کنم

دقیقا و باعث میشن کل دین و مذهب و خدا و اهل بیت ببرن زیر سوال😶 ☘☘☘ ✅ یه مقایسه بسیار عجیب ۱ ...

میدونیه چرا؟چون آدما وخودمن...اون آدمارو الگوی خودمون قرارمیدیم بعد و یه جورایی تو ذهنمون خدارو شبیه اون ادما میبینیم ک خوب اشتباهه میدونم ولی بعد که میبینی طرف چه ادمیه وهمه چی حرف و نمایش بوده کل تصوراتت از دین وخدا و...میریزه بهم وناخوداگاه دورمیشی ازخدا

آخی 😍😂 بعد در چه حد مذهبیه ؟ در حد نماز و روزه یا بیشتر ؟ 

خیلی بیشتر  ولی گیر به من نمیده مثلا راجب حجابم یا مثلا اهنگ گوش دادن اینا ولی خودش خیلی رعایت میکنه خانوادشم همین طور ازاینایی هستن که باعث میشن علاقه ات به دین بیشتر شه  

میدونیه چرا؟چون آدما وخودمن...اون آدمارو الگوی خودمون قرارمیدیم بعد و یه جورایی تو ذهنمون خدارو شبیه ...

دقیقا

نه تنها از دین

که از تمااام جاهایی که اون آدم میرفته

از امامزاده بگیر تا مسجد و هیئت و...

اون مذهبی نما بوده 🤭 وگرنه شخص تابع واقعی دین و اهل بیت هیچوقت به خودش اجازه نمیده همسرش آزار بده ...

آره تابع اهل بیت یکم وضع مالیش خوب شه چندتا هوو هم میاره بالا سرت 

اینم هستا

البته دیدم خانمای مذهبی زیادی ک با این موضوع هم مشکلی ندارن