2777
2789
فدات خوبی از خودتونه خب وقتی داری رک و راست حرف دلت و اعتقاد قلبیتو میگی درحالیکه اصلا همدیگرو نم ...

واقعا کااش رسم بشه اوناییکه اعتقاداتشون متفاوته همون اول بگن. اینجا یه ساعت دعوا میکنن اخرش میفهمنن کلا دین و مذهبشون فرق میکنه دیگه هم کوتاه نمیان از هم. 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

واقعا کااش رسم بشه اوناییکه اعتقاداتشون متفاوته همون اول بگن. اینجا یه ساعت دعوا میکنن اخرش میفهمنن ...

بعضیا با اصرار و بداخلاقی از اصول شرع خدا و پیغمبرش میگن

چی بدست میاد؟ جز شنیدن توهین به همه ی مقدسات

بخدا خود پیامبر هم هیچوقت با زور نخواسته کسی رو دعوت به دین بکنه

هرچی بوده جز مهر و محبت نبوده 🥰

خانواده همسر منم مذهبی هستن اما همسرم نه اما هیشکی به ما کاری نداره حتی عروسیمو مختلط برگزار کردم. ...

خانواده همسر منم سه سال اول کاری نداشتن

کرم هاشون بعدا فعال شد

خدا رو شکر که در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد
خانواده همسر منم سه سال اول کاری نداشتن کرم هاشون بعدا فعال شد

عجب !چه بد 

ما ازشون دوریم...همسرم هم خیلی احساسی بهشون نداره...ارتباطشون شبیه مادر و فرزند نیست..‌.شبیه غریبه هستن...حتی همسر من ماجرای ازدواجش رو اول با زن عموش در میون گذاشت !

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست
پس یعنی پسرای مذهبی هیچ وقت خودشون ابراز علاقه نمیکنن ؟ 

من چند روز پیش یه مردی که به نظر خودم مذهبی هست  خودش باهام تماس گرفت و غیر مستقیم گفت که از رفتار و برخورد من خوشش اومده  وگرنه چهره منو  نمیدونه. کارمند اداره ایی بود من رفتم اونجا کار داشتم   شمارش گرفتم بعدا چند بار به خاطر کارم باهاش تماس گرفتم. بعدا فهمیدم مداحم هست...

من همیشه دوست داشتم با ادم مذهبی ازدواج کنم .اینطوری هم شد .خودمونم مذهبی ام اما نه دیگهددر حد خانوا ...

منم همین شرایطو دارم البته خانواده خودمم فهمیدن عروسیمون شبیه مولودی خواهد بود باهام مخالفت میکنن میگن نگیری سنگین تری، اصن دو دل شدم ☹️

منم همین شرایطو دارم البته خانواده خودمم فهمیدن عروسیمون شبیه مولودی خواهد بود باهام مخالفت میکنن می ...

اگه با حرف بقیه اذیت میشی به نظر منم نگیر برو یه سفر بعدم ولیمه بده

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

من خودم ترجیح میدم یه اعتقاداتی داشته باشه ولی ریشو نباشه خانواده اش هم اهل چادر و تسبیح و متعصبی نباشند کلا اینا که همه چی رو بد میدونن درکل از مذهبی سیر خوشم نمیاد بهتره فقط معتقد و معتدل باشه اصلاح کرده باشه به نظرم اون خیلی خز و خیل قدیمی ها طرفدار پشم و ریش و سوپر اعتقاد بودن فقط معتقد باشه به احکام اسلام اهل پشم و ریش و تسبیح بدست نباشه توهین و تحقیر نکنه آدمو از خودم فقیر تر باشه اشکال نداره و اینکه مرد کامل باشه یعنی از این بچه کارگرها خل اهل عرق و مواد هم باشه ولی رعایت کنه حالا الکل کمتر مواد بیشتر چون دوپینگ میاره درکل مذهبی پشم و ریش تسبیح یت خانواده چادری نباشه به حجاب گیر نده خوشم نمیاد