2777
2789

مذهبی تا مذهبی داریم. ببینم افراطی نباشه نتونی تحمل کنی مگر ایکه خودتم مثلش باشی که بازم اذیت کنندست. 

یعنی حاضرن دارو ندارشونو واسه دیگران بدن اما زنشونو ادم حساب نمیکنن. اینا افراطیه از دین در رفته هستن که باید از رفتارش بفهمی

اینو بگم خودم معتقدم اما اینا از مشکلاتیه که ممکنه پیش بیاد. 

من به خونواده به شدت مذهبی ازدواج کردم با اینکه همسرم مثل منه و مذهبی نیست ولی خونواده ش دهنمو سروی ...

خانواده همسر منم مذهبی هستن اما همسرم نه

اما هیشکی به ما کاری نداره

حتی عروسیمو مختلط برگزار کردم....چون مختلط بود خانواده همسرن برا حنابندون نیومدن اصلا گفتن راحت باشبد....فقط برای مراسم عروسی اومدن...

من ملکه آبی پوش آتلانتا ملکه آرامش علم عشق ثروت کار خود را به خدا وامیگذارم که خداوند بر احوال بندگان بیناست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فکر کن من اجازه ندارم با برادر شوهرم حرف بزنم فقط می تونم بگم سللم تمام

پیش پدر شوهرم هم باید با چادر و حجاب کامل باشم

مهمونی ها زنا باید برن تو یه اتاق رو سر و کله هم بچپن ادم یاد مرغدونی می افته.مردا راحت تو پذیرایی رو مبل لم بدن 

اگه من رو مبلی بشینم که روبردم یکی از برادر شوهرام باشه گناه عظیمه

برادر شوهرام همه متاهل هستن ها از شوهرم هم بزرگ ترن

داماد خانواده که اصلا نگو یه جور باید سلام کنم بین شنیدن و نشنیدن صدا

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت
آره تابع اهل بیت یکم وضع مالیش خوب شه چندتا هوو هم میاره بالا سرت  اینم هستا البته دیدم خانما ...

همه که اینطور نیستن

تازه همون اهل بیت هم برای چندهمسری قوانین سختی ذکرکردن که هرکسی ازش سربلند بیرون نمیاد

مثلا تساوی در همه امور، حتی در لبخند زدن به همسر

فکر کن من اجازه ندارم با برادر شوهرم حرف بزنم فقط می تونم بگم سللم تمام پیش پدر شوهرم هم باید با چا ...

باورم نمیشه 

میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟ 

چجوری تحمل میکنی این همه توهین رو؟ 

اینکه بری مهمونی بگن باید بری تو یه اتاق واقعا توهینه

همه که اینطور نیستن تازه همون اهل بیت هم برای چندهمسری قوانین سختی ذکرکردن که هرکسی ازش سربلند بیرو ...

اوکی 🤗

مادر بچه ها نمیتونه با دوتا بچه اش ب طور مساوی برخورد کنه... 

بیخیال 

حق با شماست 

خیلی ها به ظاهرمذهبی اند اما درباطن مکاروحیله بازند.....دلسوزی...دل پاک وکلک وریا مشخصه انسانهای خوب ولائق میباشد.....اصلا ازریا وتظاهر واین دادوقال زدن بعضئ ها که ب ظاهرمذهبی اند....خوشم نمیاد

صداقت. بهترین گزینه درکردارورفتاریک انسان میباشد...متضادش :خیانت که سم روح وروان همان انسان. میشود...درشبی که کفارتصمیم به قتل رسول الله میگیرند...شیرخداامام علی درجایش میخوابد.ویارصدیقش امام ابوبکرصدیق همگام بارسول خداازترس کافران ملعون عازم غارمیشوند...
اینو بدون ما یه آدم مذهبی داریم  که تو مذهبش عشق به همسر ،احترام بهش خوش اخلاقی،کارکردن وروزی ...

آره دقیقااااا. مخصوصااااا یه عده ای خسیس بودنشونو به مذهب ربط میدن و کارای دیگشونم برچسب مذهبی بش میزنن. 

من همیشه دوست داشتم با ادم مذهبی ازدواج کنم .اینطوری هم شد .خودمونم مذهبی ام اما نه دیگهددر حد خانواده شوهر مثلا اونا تو عروسیاشون رقص ندارن .خوب از طرف فانیل مامانم خیلی کنایه و حرف شنیدم واسه مراسمم که شبیه یه مولودی بود تنها اذیتی که شدم همین بود وگرنه به خاطر اعتقاداتشون بهترین رفتارو با من دارن من یه تو از فامیل شوهر نشنیدم و خیلی دوسشون دارم مخصوصا خواهرشوهرمو. به نظرم اگه تا حدودی باهم فرق دارین ازدواج کنین وگرنه اگه یکی شرق و یکی غرب باشه اون ازدواج یا به شکست میخوره یا خیلی سخته

وَ لاتُعَنِنی بِطَلَبِ مالَمْ تُقَدِرْ لی فیهِ رِزْقا.»‌

باورم نمیشه  میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟  چجوری تحمل میکنی این همه توهین رو؟  اینکه بر ...

اوایلش عصبانی می شدم . اما دیدم همشون راضین حیلی بهشون گفتم اما یه جور رفتار می کنن مثلا من ادم گناهکاریم دارم از راه به درشون می کنم

خداوندا التماست میکنم دیدن این لحظه ناب را به تمام مادران جشم انتظار نصیب کن. خداونداهر جه شکرت کنم کفایت نمیکند. به من حقیر لیاقت نگهداری از امانتی که بهم بخشیدی رو بده!!!! حسرت فرزند را به دل هیچ خانواده ای نزار. خدایا با تمام حقارتم در برابر عظمت بی پایانت سر تعظیم فرود میاورم و با تمام وجودم میگم شکرت شکرت شکرت

من با یه پسر مذهبی ازدواج کردم البته خودمم تا حدودی مذهبی هستم.خییییلی آقاست واقعا معنی مذهبی بودن رو با همسرم تجربه کردم .ولی اینکه بعضیا میگن باید پیش پدرشوهرت چادر بپوپشی وبا برادر شوهرت حرف نزنی اشتباهه من پیش پدرشوهرم خیلی راحتم روسریم ندارم و با برادر شوهرم هم حرف میزنم البته دیگه صمیمی نیستیم بلاخره نامحرم هست.ولی جلوی برادر شوهرم چادر میپوشم

همه ی آبانی ها سهم من هستن😑😅
دقیقا و باعث میشن کل دین و مذهب و خدا و اهل بیت ببرن زیر سوال😶 ☘☘☘ ✅ یه مقایسه بسیار عجیب ۱ ...

جوابش واضحه! چون مذهبی ها ادعا میکنن خیلی پاک و درستن و برگزیده ی خدان و بهشت مال اوناست! پس وقتی خطایی میکنن انگشت نما میشن!چون ادعا داشتن که بهترین ها رو انجام میدن.

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟