2777
2789
اوایلش عصبانی می شدم . اما دیدم همشون راضین حیلی بهشون گفتم اما یه جور رفتار می کنن مثلا من ادم گناه ...

خخخخ 

شنیدی میگن اون زندانی رو که عاشق زنجیر های دست و پاش شده رو هیچوقت نمیتونی آزاد کنی؟ 

قضیه همین جور آدماست 

عادت کردن خو گرفتن 

تا ابد درست نمیشن 

فکر کن من اجازه ندارم با برادر شوهرم حرف بزنم فقط می تونم بگم سللم تمام پیش پدر شوهرم هم باید با چا ...

عزیزم همه ی مذهبیا اینجوری نیستن خانواده شوهر شما دیگه شورشو درآوردن .خانواده شوهر منم مذهبین ولی اصلا اینجوری نیستن پیش پدرشوهرم راحتم وتو مهمونی ها همه کنار همن البته باحفظ حجاب

همه ی آبانی ها سهم من هستن😑😅

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادم نمی‌فهمه بخنده یا گریه کنه 

همینایی که اینو میگن و از فضائل چندهمسری پیامبرشون حرف میزنن کافیه بفهمن سر و گوش شوهرشون میجنبه! زمین و به آسمون میرسونن

چون تو با بد،بد کنی پس فرق چیست؟
همینایی که اینو میگن و از فضائل چندهمسری پیامبرشون حرف میزنن کافیه بفهمن سر و گوش شوهرشون میجنبه! زم ...

وقتی خودشون باور دارن که یه کالای جنسی هستن 

ما چی بگیم دیگه... 

میگن شرایط داره... 

اصلا آدم میخواد خودشو بکشه و دیگه با این آدما هم صحبت نشه 

باورم نمیشه  میشه بیشتر توضیح بدی؟؟؟  چجوری تحمل میکنی این همه توهین رو؟  اینکه بر ...

این که ایرادی نداره من مجردم ولی وقتی مهمون میاد گاهی میریم ما خانوما خودمون تو یه اتاق تعریف کردن چای خوردن

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
این که ایرادی نداره من مجردم ولی وقتی مهمون میاد گاهی میریم ما خانوما خودمون تو یه اتاق تعریف کردن چ ...

اون فرق داره 

من خودم یبار مهمونی مذهبی دعوت شدم 

خونه یه پذیرایی بزرگی داشت باد کولر میزد کیف میکردی 

بعد زنا رو بردن تویه اتاق دو در سه 

بدون حتی پنکه

من بچم داشت خفه میشد از گرما 

بلند شدم در رو باز کردم یکم خنک شه اتاق 

نمیدونی ک چ چشم غره هایی بمن رفتن همه 

نشستم سرجام 

اس دادم شوهرم 

ایشالا دورش بگردم روزی صدبار 

اومد دم در اتاق گفت 

عزیزم بریم 

هرچی صاحبخونه اصرار کرد بمونید 

آقام بردش بیرون گفت زن و بچم دارن اذیت میشن داداش خدافظ 

اولین بار و آخرین باری بود که رفتیم خونشون 

جوابش واضحه! چون مذهبی ها ادعا میکنن خیلی پاک و درستن و برگزیده ی خدان و بهشت مال اوناست! پس وقتی خط ...

یک سوال که دوست دارم جوابشو بدونم واقعا

معمولا کدوم رفتارهای مذهبی ها در مقابل شما، باعث چنین برداشتی میشه؟

مثال میزنی

خب چجوری مذهبی واقعیو از مذهبی نما تشخیص بدیم؟

آن که شق القمرش سوره ی قرآن من است                   بارها گفته علی شاه نجف، جان من است                         | یا امیر المؤمنین حیدر(ع) |                                                         .                                                                              بی علی هرگز نشاید دم ز دینداری زدن                            دین و ایمان را کسی دارد که ایمانش 💚 علیست 💚
اون فرق داره  من خودم یبار مهمونی مذهبی دعوت شدم  خونه یه پذیرایی بزرگی داشت باد کولر می ...

خب خیلی از خانواده های مذهبی هم تو جمع پیش هم میشنن با حجاب 

مثلا من خودم حجاب دارم با حجاب تو جمع می شینم با آقایون حرف هم میزنم اگه چیزی پیش بیاد ولی کم ولی بگو بخند نمیکنم بعدم خانوم ها گاهی تو پذیرایی باشن آقایون برن اتاق یا حیاط مثلا گاهی 

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
خب چجوری مذهبی واقعیو از مذهبی نما تشخیص بدیم؟

با وقت گذاشتن و رفت و آمد

بعد از مدتی میشه فهمید از روی رفتار و کردارش

کی ادای دین داری درمیاره و هرجا دین به نفعش نباشه اصلا بهش عمل نمیکنه!

کی واقعا به همه ی دستورات دینی عمل میکنه و مقیده