2777
2789
عنوان

خیانت

251 بازدید | 20 پست

5ساله ازدواج کردیم اوایل هی منو مجبور میکرد از مامانم در مورد رابطشون بپرسم و من احمق میپرسیدم و میگفتم بهش ی دفعه مامانم وقتی خواب بودن حس کرده یکی از بالای پنجره اتاق داره نگاش میکنه ب من گفت و من گفتم نه اشتباه میکنین ی دفعه دیگه هم پیش اومد و پدرم گفتن نه اشتباه دیشب شوهرم تنها رفته بود خونه مامانم وقتی مادر پدرم تو اتاق رابطه داشتن یهو مامانم میبینه یکی داره با دوربین گوشی فیلم میگیره ب بابام میگن و بابا هم میبینن اما تا میان بیرون میبینن شوهرم خوابیده در صورتی ک از برادرم میپرسن میگه رفته بوده از اتاق بیرون همیشه ب من میگف مث مامانت باش مث مامانت لباس بپوش و یکی دو بار هم وقتی مامانم خواب بوده بالای سرش اومده ی پسر دو ساله دارم شما بودین چی کار میکردین 

😟😟😟😟😟😟وااااي اينا چه موجوداتي هستننننن توو سايت ميبينيم و ميشنويم!؟

آدمن!!!😐😐😐😐

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو دروغه 😰

زن ها نمی گویند " دوستت دارم " آن ها دوستت دارم هایشان را هر روز صبح روی میز میچینند... توی غذا یتان می ریزند...اگر روی مبل خوابتان برد دوستت دارم شان را رویتان میکشند...گاهی هم یک دوستت دارم زرشکی خوشرنگش را روی لبهاشان میمالند و یا لای موهای بلندشان میبافند...                                                             زن ها نمی گویند "دوستت دارم" زن ها ثابت میکنند...!