2777
2789
من شنیدم شبندر هنوز به سقف اولم نرسیده شپنا سقف دومم رد کرده شبریزم مثل شبندر 

شبریز منم دارم عالیه... تا ۸ و ۵۰۰ میره تا شهریور

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

وبملت عالیه ،الان مجمع هست امروز و فردا باز میشه.۴۵۰ درصد قیمت آوردن پایین.عالیه برای خرید برکت هم ...

عزیزم میشه جواب منو بدی؟وتجارت همش داره منفی میخوره فردا بفروشم بجاش وبملت بگیرم؟واسه کوتاه مدت ده روزم سود بده خوبه برام لازم دارم پولشو

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

😂😂😂 خوب کردی عزیزم ... اگه دست خودت بود الان تو این منفی ها بازم میفروختی

اره دقیقا تو رو خدا یکم فحشم بده دلم خالی بشه خیلی احمق و نادونم از اول بابد میدادم صندوق

رفتم زرت و زرت هرسهمی که هرکی مخصوصا سینا معرفی میکرد رو میخریدم نگاه نمیکردم اصلا چی هست کجا هست

حقمه خبر مرگم نوش جونم این ضرر تا من باشم دیگه جوگیر نشم 

فحشم بده دعوام کن

اگر الان بود همه رو امروز به باد میدادم 

تپلوی چشم بادومی هسدم 
اره دقیقا تو رو خدا یکم فحشم بده دلم خالی بشه خیلی احمق و نادونم از اول بابد میدادم صندوق رفتم زرت ...

عزیزم اینقدر به خودت ناسزا نگو... پولت جبران میشه ب زودی... نگران نباش... منم اوایل که وارد بورس شدم هر چی گفتن خریدم و از پول خودم کلی ضرر کردم ولی صبر کردم همشون از منفی دراومدن... بعضیارو فروختم... بعضیارم دیدم خوبه نگه داشتم... امیدوارم پر سود باشی گلم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

شبندر و شگویا دارم خوبن یا بفروشم؟🤣🤣🤣🤣🤣

وای اینا عالین... دست نزنی 😑😑

شگویا که دیگ محشره‌.. منم دارمش...

وای اینا عالین... دست نزنی 😑😑 شگویا که دیگ محشره‌.. منم دارمش...

شوخی کردم زهراجون🥴🥴🥴🥴

زهراجون سبدم اینه دست نزنم بهشون تا یکساله دیگه منطورم سیو سود هم نکنم یا سودش رو بردارم؟به پول نیازی ندارم منطورم اینه سود کردم بردارم یا یهو اصلاح نخورن سودم هم بره

صبا شگویا شبندر فارس فخوز فملی فولاد ذوب شستا دارایکم وبملت چکاپا

تپلوی چشم بادومی هسدم 
اگه از بنیاد سهمتون خبر دارید سهامداری کنید تو روزای منفی اضافه کنید میانگین کم کنید ولی نفروشید

چه موقع سیو سود کنیم که یهو ت ی اصلاح همه سود نپره؟چند درصد سود کردیم سیو کنیم؟

تپلوی چشم بادومی هسدم 
شوخی کردم زهراجون🥴🥴🥴🥴 زهراجون سبدم اینه دست نزنم بهشون تا یکساله دیگه منطورم سیو سود هم نکنم یا ...

عالین همشون صبر کن فعلا نگهدار... ببینیم نتایج انتخابات آمریکا چی میشه... درخواست دوستی دادی بهم؟ اونموقع بهت میگم گلم چیکار کنی... اینایی که خریدی عالین چند روز بعد ک اصلاح تموم میشه ی سود عالی بهت میدن.. 

عالین همشون صبر کن فعلا نگهدار... ببینیم نتایج انتخابات آمریکا چی میشه... درخواست دوستی دادی بهم؟ او ...

اره درخاست دادم عزیزم....یعنی تا ابان که انتخاباته سیو سود هم نکنم؟بندازم کنار سهما رو؟

تپلوی چشم بادومی هسدم 
اره درخاست دادم عزیزم....یعنی تا ابان که انتخاباته سیو سود هم نکنم؟بندازم کنار سهما رو؟

چند روز دیگ اصلاح تمومه تازه رشدشون شروع میشه... و یه سود خوب میکنی... اونموقع اگه بازم بازار خواست منفی بشه میتونی سیو سود کنی

چند روز دیگ اصلاح تمومه تازه رشدشون شروع میشه... و یه سود خوب میکنی... اونموقع اگه بازم بازار خواست ...

پس عزیزم منو دریاب منو کمک کن به فنا نرم باهات در تماس هستم مجبورم مزاحمت بشم سوالت کنم😔😔😔😔🥰🥰🥰🥰

تپلوی چشم بادومی هسدم 
پس عزیزم منو دریاب منو کمک کن به فنا نرم باهات در تماس هستم مجبورم مزاحمت بشم سوالت کنم😔😔😔😔🥰 ...

چشم گلم من هستم هر موقع خواستی سوال کن، مراحمی ❤❤😚