2777
2789
چند روز دیگ اصلاح تمومه تازه رشدشون شروع میشه... و یه سود خوب میکنی... اونموقع اگه بازم بازار خواست ...

ببخشید سیو سود چطوریه

خداوندا آرامشی عطا کن تا بپذیرم آنچه که نمیتوانم تغییر دهم...و شهامتی که تغییر دهم آنچه میتوانم ...ودانشی که تفاوت این دو را بدانم

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

شوخی کردم زهراجون🥴🥴🥴🥴 زهراجون سبدم اینه دست نزنم بهشون تا یکساله دیگه منطورم سیو سود هم نکنم یا ...

شبندر عالیه نفروشش .همه سهماتون عالین

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
چه موقع سیو سود کنیم که یهو ت ی اصلاح همه سود نپره؟چند درصد سود کردیم سیو کنیم؟

اگه سهمی را با تحلیل میرید میخرید به هرچی قانع شدید بفروشید یکی با ۴۰درصد میفروشه،یکی با۴۰۰درصد،اصلاحم ذاته بازاره 

ببخشید سیو سود چطوریه

وقتی ی سهمی تو ضرری مثلا خریدی ۱۶۰۰۰ و الان منفی خورده شده ۱۲۰۰۰ ..  و ۲۰ درصد ضرری‌..

میای همونقدر سهم با قیمت ۱۲۰۰۰ میخری... تا میانگینت کم بشه تا وقتی سهم روند صعودیشو شروع کرد زودتر ب سود برسی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اون تاپیک چیزدار تعطیل شد ندیدم چی نوشتی...اینجا بگو 🙈

گفتم عب نداره 😂😂 طبیعیه 

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

منطورم از اصلاح ریزش هست که تا سهم برگرده خیلی طول بکشه 

فعلا ریزشی در کار نیست اینم که میبینی چند روزه منفیه بخاطر مرز روانی شاخص که ۲میلیون رد کنه انشااله از شنبه بازار برمیگرده تا ۲۵۰۰مشکلی نداره

فعلا ریزشی در کار نیست اینم که میبینی چند روزه منفیه بخاطر مرز روانی شاخص که ۲میلیون رد کنه انشااله ...

میشه بگی سهگمت چطور سهمیه تو ضررم می ارزه ک نگهدارم؟ بنیادیه؟

گرچه ازت خیلی دلگیرم ولی هنوزم تو خدای خوب منی💔
مرسی عزیزم....حالا نمیدونم بزارم یکسال بمونه دستش نزنم  یا وسطاش سیو سود کنم ؟

من شنیدم که شبندر هنوز به سقف اولش هم نرسیده یعنی عالیه این یکی دو روزم بعد این همه مثبت داشتن بالاخره هیجان بورسه خود من امروز کلی هیجانی شدم .فعلا هم که تو دارای دومه 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙