چون احمقم ...البته از اون ور هم داشت قیمت واحدای صندوق بالا میرفت خلاصه ی ضرر تپل کردم تا اخر عمرم ت ...
نگو اینجوری عزیزم دور از جونت... ولی خیلی بهتر بود چون خودت تجربه نداشتی میسپردی ب ی سبد گردان برات خرید فروش میکرد... یا از ی مقدار خیلی کم شروع میکردی... حالا دیگ فروختی فدای سرت ولی دیگه هیچوقت تو منفی نفروش چون اگه تا سال بعد صبر میکردی پولت دو سه برابر میشد...
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
منم بلد نیستم کی و چه زمانی باید بفروشم. میگین بهم
زمانی که ی سهم زیادی رشد داشته و پشت سر هم مثبت شده باید انتظار اصلاح داشته باشیم... ولی خب باید نمودار و تحلیل بلد باشی... من خودم با سیگنالای ی گروه میخرم با اونا هم خارج میشم
بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...
دوست جون بنیادین مثه فلزات و پالایشی چند درثد سود شد سیو کنیم؟یا اصلا دستش نزنیم بزاریم همینجور بمون ...
من شنیدم شبندر هنوز به سقف اولم نرسیده شپنا سقف دومم رد کرده شبریزم مثل شبندر
گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
خوب پول رو دادم صندوق سهامی ...صندوق هم بازده سالیانش ۶برابر هست حالا ۶برابر هم نشه ۳برابر که میشه ا ...
😂😂😂 خوب کردی عزیزم ... اگه دست خودت بود الان تو این منفی ها بازم میفروختی
تو تاپیکام هست عزیزم... نگاه کن فک کنم تو تاپیک ۳ تا مونده به اخرم هست معرفی کردم گروهو