2777
2789
دقیقا بدترین موقع خریده بدترین موقع فروخته

تا بحال اصلا با منفی نفروختم... ۴ ماه آپ خریدم همش منفی خورد.. تا اینکه دیروز سر ب سر شدم فروختم

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم چرا تو منفی فروختی اخه 😑😑

چون احمقم ...البته از اون ور هم داشت قیمت واحدای صندوق بالا میرفت خلاصه ی ضرر تپل کردم تا اخر عمرم تجربه شد ولش کن بهش فکر میکنم اعصابم خورد میشه 

یکی نیس بگه ادم ناعقل توکه بلد نیستی واسه چی میری ۲۰۰م سهم میخری 

این ضرره کم عقلیم بود 

بخدا از وقتی پول دستم اومده شب و روز ندارم همش استرس بورس رو دارم همش میگم کم شد زیاد شد چیکار کنم ...گداشتم صندوق خیالم راحته که کاربلدن بقیش هم بنیادینه 

تپلوی چشم بادومی هسدم 
حپارسا خریدم هفت میلیون شدید توی ضررم 😑

منم پارسان خریدم دیگه تو ۳ میلیون ضرر فروختم جاش خساپا خریدم.البته میدونم پارسان عالیه ولی تو کوتاه مدت برام خوب نبود

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
دقیقا من الان حپارسا ضررم ،ختوقا ضررم ولی نمیفروشم اصلا 

انشالله ب زودی از ضرر در بیای

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

اخه تا وقتی اون ضرر جبران بشه چندماه میگدره بقیه سهما میرن بالا نمیتونی بخری

منم تازه واردم امسال که وارد بورس شدم اولش رفتن بالا ۱۰ میلیون تو سود بودم بعد رفت تو اصلاح ۱۰ میلیون که صفر شد هیچ اصل پولمم کم شد یادش میفتم دلم میگیره که مفت مفت ۱۰ میلیون نازنینو از دست دادم

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙