2777
2789
سلام عزیزم تاریخ دقیقشو والا نمیدونم.. چون من خودم نخریدمش اطلاعی راجعش ندارم... سهمات در چه وضعن گل ...

یادته پرتفویم رو؟

چون بورس بلد نبودم وترسیدم رفتم نصفه پرتفویم روکه بنیادین نبود با ضرر فروختم گذاشتم صندوق توسعه صادرات ....بقیه هم که دارم بنیادین هست مثه شگویا و صبا فارس و فلزات ...راستش ۵۰م ضرر کردم اما برام تجربه شد الکی سهام نخرم با هرسیگنالی نخرم که بعد مجبور بشم بفروشم ...الان فقط میخام تا اخره سال عرضه اولیه بخرم با سود بنیادین هم دارادوم و سوم رو بخرم ....بورس باید کاربلد باشی 

خوب کاری کردم؟

تپلوی چشم بادومی هسدم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اصلا شک نکن که سهمات عالی هستن 

مرسی عزیزم نظرتون راجع وبانک چیه

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

تک سهمی برای شما که کوتاه مدت میخوای ریسکه 

اگر این ۵۰ میلیونو تا اخر سال نخوام هم کلشو شستا بخرم بده؟؟

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
وقتی ی سهمی تو ضرری مثلا خریدی ۱۶۰۰۰ و الان منفی خورده شده ۱۲۰۰۰ ..  و ۲۰ درصد ضرری‌.. میای هم ...

من چکاپا ۲۵درصد از اصل پول صررم‌ بنیادش هم نمیدونم چیه ماله کاغذه منم میانگین کم کنم؟اخه پول گداشته بودم واسه عرصه اولیه و دارا دوم

تپلوی چشم بادومی هسدم 
یادته پرتفویم رو؟ چون بورس بلد نبودم وترسیدم رفتم نصفه پرتفویم روکه بنیادین نبود با ضرر فروختم گذاش ...

عزیزم چرا تو منفی فروختی اخه 😑😑

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

نه عالیه خیلی سود میکنید وغدیر ، ورنا اینا برای ببند مدت خوبه خساپا اگه بتونی بخری 

خساپا نزدیک ۲۰ هزار تا دارم . خیلی ممنون از راهنمایی شما 

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙

با چه تکنیکالی سهم میخرید که تحمل چند روز ضرر ندارید،اصلاح ذاته بازاره نمیشه که همش مثبت،گاهی هیچ کار نکردن بهتراز فروشای الکیه،من پرتفو نشونتون میدم تا۵۰درصد ضرر بودم الان ۵۰۰درصد سودم ،هر سهمی بخرید هم صعود داره هم نزول،سهامداری کنید نه سهام بازی

من چکاپا ۲۵درصد از اصل پول صررم‌ بنیادش هم نمیدونم چیه ماله کاغذه منم میانگین کم کنم؟اخه پول گداشته ...

چکاپا برمیگرده ولی عزیزم نباید میفروختی با ضرر.. اگه ی سال صبر میکردی جبران میشد همشون..

من چکاپا ۲۵درصد از اصل پول صررم‌ بنیادش هم نمیدونم چیه ماله کاغذه منم میانگین کم کنم؟اخه پول گداشته ...

چکاپا افشای اطلاعات الف خورده بود