2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

همش شاخص ساز گرفتم 😂😂 فملی هم دارم... عین خیالم نیست ک منفین... چون اگه برگردن تو صف خرید چنان قفل ...

فملی قفل نمیشه اینقدر حرصمو در اورده ها یکی این دوتا هم کچاد و کگل

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
من جدید وارد بورس شدم و دارایکم ندارم مگه نمیشه دارا دوم خرید؟

چرا دیگه.شما که دارا یکم نخریدی میتونی ۵ ت دارا دوم بخری.کسی ک ۲ ت دارا یکم خریده بود الان فقط میتونه تا سقف ۳ ت خرید کنه

عالیه من خیلی وقته دارم.الان ک بسته ست رفته مجمع.اگه باز بشه صف خرید میشه ،حداقل قیمتش برمیگرده به ق ...

ثپردیس و تملت و ورنا خریدم پول دادم موسسه قابل اعتمادی سیگنال میده

😍😍😍🧿🧿🧿🤣🤣🤣
میشه بمنم بورس یاد بدید دعاتون میکنم

من شنیدم تو فراچارت  فیلم آموزشی داره برای یادگیری

گروه بنفش😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊😊وزن ۹۱😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥😥قد ۱۶۰☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺ هدف اولیه ۷۰ 💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪💪 هدف بعدی ۶۵👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌👌 تا کور شور هر آنکه نتواند دید                                     دوست عزیز اگر جوابتو نمیدم دلیل بر این نیست که جوابی ندارم یا تو راست میگی دلیلش فقط نگرانی از تعلیق شدنه و الا همچین جوابتو میدم که تا آخر عمرت سکوت کنی. اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی اونی که به خواب رفته رو نه .خدایا به حق شهید دشت نینوا ریشه ظلمو خشک کن خدایا یه نظرم به ما بیفکن 😍😍 دوست دارم خدا😙😙😙
میانگین کم کردن یعنی چی ؟

وقتی ی سهمی تو ضرری مثلا خریدی ۱۶۰۰۰ و الان منفی خورده شده ۱۲۰۰۰ ..  و ۲۰ درصد ضرری‌..

میای همونقدر سهم با قیمت ۱۲۰۰۰ میخری... تا میانگینت کم بشه تا وقتی سهم روند صعودیشو شروع کرد زودتر ب سود برسی

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

ریسکه پولتو دو قسمت کن ورنا سهم خوبیه 

پس نصف کنم . ممنون 

فملی قفل نمیشه اینقدر حرصمو در اورده ها یکی این دوتا هم کچاد و کگل

فملی ک عالیه... برو تو رهاورد ببین چند روز پشت سر هم مثبت بود... یهویی تازه به منفی خورده ک

بس دعاها که خلاف است و هلاک... کز کرم می نشنود یزدان پاک... شکر ایزد کن دعا مردود شد.. ما زیان پنداشتیم ان سود شد.. مصلح است و مصلحت را داند او.. آن دعا را باز می گرداند او...

وقتی ی سهمی تو ضرری مثلا خریدی ۱۶۰۰۰ و الان منفی خورده شده ۱۲۰۰۰ ..  و ۲۰ درصد ضرری‌.. میای هم ...

خمحرکه رو خبر نداری خوبه یا نه؟؟ اگر خوبه همین کارو انجام بدم