2777
2789
عنوان

فقط ۱۷ دقیقه...!

| مشاهده متن کامل بحث + 19743 بازدید | 322 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از وقتی بچه هام دنیا اومدم دیگه یه رکعت نتونستم بخون شایدددد قسمت بود خدا منو با این تاپیک اشنا کنه دلش بزام تنگ شده ب امید حق از فردا حتماااا دیگه شروع میکنم خدایاااا دل منم برات تنگ شده قررررررربونت بششششم الهی

شـوهـرمـ تنـهـا آرامـش زندگیـم 💑                                    🧿ما شآءَ اللَّهُ لاحَوْلَ وَلا قُوَّةَ الّا بِاللَّهِ🧿

من یه مدت باخدا قهربودم نمیخوندم ولی الان میخونم حس میکنم یه تکیه گاه مثل کوه پشتمه خدایی یعنی هروقت میترسم واسترس میگیرم میرم سراغ خدا اروم میشم یعنی الان پریودم نمیخونم دیونه شدم به قران دوس دارم زودتر ت بشه برم نماز بخونم باخدا دردودل کنم

نمازنمیخونم.چون همش دارم بدبختی میکشم.نمازنمیخونم چون مامانم ک نمازمیخونه خیلی بهم ظلم کرده.مگه من چ گناهی کردم ک بایدتوی این خونواده دنیابیام.خداحرفای منوندیده میگیره منم حرفای اونو.البته تایکی دوسال پیش همیشه نمازامومیخوندم

اولا تو سرما زمستون همه خواب بودن پامیشدپ وضو با اب سرد تو حیاط😥....الان چی....بعد از بچه دار شدن به زور میخونم صبح ها ک همش خواب

تو روخدا برام دعا کنین نمازام درست بخونم

نمازنمیخونم.چون همش دارم بدبختی میکشم.نمازنمیخونم چون مامانم ک نمازمیخونه خیلی بهم ظلم کرده.مگه من چ ...

شمر و حرمله هم نماز میخوندن

نماز خوندن تعیین نمیکنه ک طرف ادم خوب و درستیه یا ظالم و...

البته نمازگزار واقعی بوی خدایی داره

اینکه کسی رو ظالم بدونیم برمیگرده ب این ک تعریفمون از ظلم چیه