2777
2789
عنوان

فقط ۱۷ دقیقه...!

| مشاهده متن کامل بحث + 19743 بازدید | 322 پست
نمازنمیخونم.چون همش دارم بدبختی میکشم.نمازنمیخونم چون مامانم ک نمازمیخونه خیلی بهم ظلم کرده.مگه من چ ...

نمیدونم یه دفعه این جواب به ذهنم اومد

مثلا امام حسین هم که سرش بریده شد توی کربلا، باید میگفت نماز نمیخونم این چه سرنوشته؟!

مگه‌ما نماز میخونیم تا از خدا طلبکار باشیم؟

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
یه قدم برو جلو خودش هزاران قدم میاد طرفت هرچند ک توجه خدا لحظه ای از تو غافل نشده

نمیدونم خیلی دلم پره دلم گرفته 

تا اسم خداجونمو صدا میکنم انگار بغصم میخاد بترکه و بزنم زیر گریه در حالیک حالا چشام پر اشکه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوماهی هس ک شروع ب خوندن کردم

تاثیر و آرامشش رو توی زندگیم میبینم

همین ک شبا وقتی میخوام بخوابم آرامش فکری دارم و میگم حتی اگه دیگه بیدار نشم نمازامو خوندم و ترسی ندارم❤

کاربری دوممه😁میشه دوتا صلوات بفرسین یکی به روح شهید مدافع حرم جواد محمدی تقدیم کنین یکی هم برای حاجت روا شدنم💗🙏   چادری شدن من قصه ی نابـی دارد...او قسم داده مرا حافظ خونش باشم"رفیق آسمانی/شهید مدافع حرم جواد محمدی"من٩٩/٨/١۵ به مراد دلم میرسم و میام درموردش تاپیک میزنم اینو مطمعنم🌞♥🌊راسی دوستای کتابخونم یه سر به پیچBaran_e_keradبزنین..بهترین کتابا با بهترین کیفیت۵٠درصد تخفیف داره📚 😌🌸
نمیدونم خیلی دلم پره دلم گرفته  تا اسم خداجونمو صدا میکنم انگار بغصم میخاد بترکه و بزنم زیر گر ...

اشکاتو خرج امام حسین کن

واسطه اش کن ک خدا دستتو بگیره 

بیشتر از قبل هواتو داشته باشه

باید بخوای ک بهت بده دیگه

البته نخوای هم داره بهت میده ولی چون جزو لیست خواسته هات نیستن متوجه نمیشی

نمیدونم یه دفعه این جواب به ذهنم اومد مثلا امام حسین هم که سرش بریده شد توی کربلا، باید میگفت نماز ...

شاید.ولی مگه خداازمن طلب داشت ک چنین زندگی ب من دادوباعث این همه سرخوردگی من شدمگه من خودم زندگیموانتخاب کردم

ظلم مامانم ب من باعث شده ارزوی مرگ کنم اززندگی سیرباشم  

ببخشش

ن برا خاطر اون

بخاطر خودت

و از این ب بعد رو با یه نگاه منفور و اذیت کننده ب مامانت نگاه نکن

بخودت بگو 

ن ابن ادم اونجور ک فک میکنم نیس

انکار کن و کاراشو در نظر نگیر

تازه این تغییر اخلاق و تنش بینتون 

باعث میشه ک خیلی چیزا تغییر کنه خیلی چیزا

اینا همش روانشناسیه

شاید.ولی مگه خداازمن طلب داشت ک چنین زندگی ب من دادوباعث این همه سرخوردگی من شدمگه من خودم زندگیموان ...

خب هر کس بالاخره یه مشکلاتی داره تو زندگی ش. یکی بیشتر یکی کمتر

راه حلش در افتادن با خدا نیست عزیز من

بنظرم برعکس داری میری. راه حلش نزدیک تر شدن بهش و کمک خواستن ازشه

اونم نه اینکه یه ماه نماز بخونیم طلبکار باشیم که چرا زندگی مون درست نشد. 

دکلمه ای از زبان خدا : منم زیبا که زیبا بنده ام را دوست میدارم. تو غیر از من چه میجویی؟ تو با هر کس به غیر از من چه میگویی؟   تو راه بندگی طی کن عزیز من... خدایی خوب میدانم! طلب کن خالق خود را، بجو ما را... تو خواهی یافت.   که عاشق میشوی بر ما و عاشق میشوم بر تو. مگر‌ کسی هم با خدایش قهر میگردد؟ هزاران توبه ات را گرچه بشکستی، ببینم من تو را از درگهم راندم؟   که می ترساندت از‌ من؟ رها کن آن خدای دور، آن نامهربان معبود. این منم پروردگار مهربانت، خالقت.    به نجوایی صدایم کن... بدان آغوش من باز است. قسم بر روز هنگامی که عالم را بگیرد نور، قسم بر اختران روشن اما دور :    * رهایت من نخواهم کرد *✌🙏  اللهم صل علی محمد و آل محمد. ( من ivf کردم، اگه سوالی در موردش داشتین بپرسین کمک تون کنم ) 
ببخشش ن برا خاطر اون بخاطر خودت و از این ب بعد رو با یه نگاه منفور و اذیت کننده ب مامانت نگاه نکن ...

نمیتونی وقتی هرروز ی نفرداره بهت حرفای بدمیزنه وارزوی مرگتوداره.بهش بانفرت نگاه نکنی.وقتی ازبچگی بانفرت بزرگ شدی تغییررفتارشدنی هست ولی خیلی سخته

اشکاتو خرج امام حسین کن واسطه اش کن ک خدا دستتو بگیره  بیشتر از قبل هواتو داشته باشه باید بخ ...

موقع هییت امام حسین اشک تو چشام بود و با اقام و خدا جونم حرف زدم ولی گریه نکردم اخه خانوادم پیشم بودن نمیشد گریه کنم فقط اشک تو چشام جمع بود

واسم دعا کن خاهشا ک بتونم اونیک دوسش دارم از دلم بره

خب هر کس بالاخره یه مشکلاتی داره تو زندگی ش. یکی بیشتر یکی کمتر راه حلش در افتادن با خدا نیست عزیز ...

حق باتوعه.نمازهوندن بهم ارامش میده و دوس دارم نمازبخونم ولی وقتی میخونم بهم حرفایی میزنن ک انگاردارم برااونامیخونم ازدوباره خوندن پشیمون میشم.گداشتم برم خونه خودم بعددوباره شروع کنم ک کسی نباشه