2777
2789
عنوان

شوهر شکمو

914 بازدید | 49 پست

عاقا امروز دمپخت درست کرده بودم برا ناهار شوهرم تا اومد دید گفت این دیگ چیه اخه اون مدلی ک خودم فقط دوست داشتم درست کرده بودم٫بعدش کلی سرم داد زد گفت ک تو میدونی من ب شکمم اهمیت میدم چرا اینو درست کردیو کلی داد وبیداد ناهارم نخورد٫بعدم پشتشو ب من کرد خابید بعدشم دیگ اصلا بهم محل نزاشت ساعت ۱۱هم رفت سرکار٫خیلی ناراحتم خیلی سختمه٫وقتی قهر میکنیم قهرامون. طولانی میشه البته ی مدته خیلی طولانی اصلا ن دعوامون شده بود ن قهر کرده بودیم بخاطر همین الان خیلی در عذابم عادت ندارم ب قهر😞😞😞😞

Khodaya shokret ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی توجه باش خودش میاد سمتت

جان مادر بعد از ۴ سال انتظار آمدی 😍خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس،بزرگترین نعمت و با شکوه ترین لحظات دانستنی.... خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ،بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم ....بگذار آرام باشم ...ب کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی ...فاش میگویم این حس را تاکنون لمس نکرده بودم ...اینگونه عاشقی  کردن را خودت ب من آموختی...احساس خودت ب تمام بنده هایت ...آری حس مادری ام را میگویم 

یعنی همیشه باید غذای مورد علاقه خودش باشه؟😳

بنظرم نه عذرخواهی کن هیچی سرسنگینم باش 

باید یاد بگیره کلفتش نیستی که همیشه هم که ادم حوصله غذا درست کردن نداره همه غذاها هم نعمت خداست 

شماهم ادمی نمیتونی غذای مورد علاقه خودتو درست کنی؟

چند بار تا حالا برات غذا درست کرده که ایراد میگیره؟

وای کاش نامزد من شکمو بود همش براش اشپزی میکردم خوراکی های خوشمزه درست میکردم هرچی براش میارم میگه دوس ندارم نمیخوره بزور یکم میخوره 

دوست گلم برای رسیدن به خواسته هام صلوات میفرستی؟لایک کن منم بفرستم برات

خو راس ميگه ديگه تو ك ميدوني اخلاقشو چرا جلو بحثو دعوا رو نگرفتي؟

من خودمم گشنم باشه غذايي ك دوست نداشته باشمو جلوم بذارن عصبي ميشم

دم پختكم شد غذا اخه😐😐😐

بچه بودم از هیولاها میترسیدم بزرگ شدم فهمیدم آدما ترسناک ترن😔🖤