2777
2789
عنوان

شوهر شکمو

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 49 پست
عزیزم واسه مردها دوتا چیز خیلی مهمه,شکم و زیر شکم   پس اگه میخوای دیوانه وار عاشقت باشه بهش بر ...

وای اتفاقا چندروز پیش مامانش بهش کفت چرا انقد مصرف گوشتتون بالاس شوهرم بش گفت من ب شکمم و زیرشکمم زیاد اهمیت میدم😐

Khodaya shokret ♥️
    وای از دستت دختر

ذاتشونه خو  

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ذاتشونه خو    

🤣 واقعا  نمیدونستم 😂😂 ای تو چقدر باحالی خانومی

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍
وای اتفاقا چندروز پیش مامانش بهش کفت چرا انقد مصرف گوشتتون بالاس شوهرم بش گفت من ب شکمم و زیرشکمم زی ...

فردا چند مدل غذا که دوس داره بپز براش,میاد دستاتم میبوسه عزیزم

😡وقتی مخاطبم تو نیستی ،تحت هیچ شرایطی ریپلای نکن که بخوای افکار پوسیده خودت رو به زور تو مغز من بچپونی،چون اینقدر لجباز هستم که تا ته دنیا باهات کل کل کنم،حتی اگر به قیمت حذف کاربری جفتمون تموم شه..پس وقتی جوابمو بده که فقط مخاطب حرفم تویی.تاماااااام😡
اره خودشم گفت خورد و خسته و گشنه اومدم چرا اینو درست کردی😐

خب دیگه ما همجنس خودمونو خوب میشناسیم:)

اگه وقتشو دارید فردا واسه ناهار چیزیو ک دوس دارن دُرس کنید با همه مخلفات

ک جبران بشه!

اینجوری قهرتونم طولانی نمیشه 

چون متوجه میشن براتون مهمن

شما خانومام ب ی چیزایی علاقه دارید 

ک واسه آقایون قابل درک نیس 

حالا آقایون خوش خوراک باشن 

ب شما برمیخوره:)

البته هر چندم دمپخت تا جایی ک من دیدم همه پسند بوده:)

البته ن هر دمپختی:)

🤣 واقعا  نمیدونستم 😂😂 ای تو چقدر باحالی خانومی

اینا رو یادبگیرین دیگه,بعد مردا عین موم میشن تو دستتون,باهاشون جوجه اردک زشت بسازین  

اینا رو یادبگیرین دیگه,بعد مردا عین موم میشن تو دستتون,باهاشون جوجه اردک زشت بسازین    

وای خدا نکنه نامزد من اینجوری نیست اصلا خیلی احترامم  داره اصلا دعوا نمیکنه😂

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍

خودت میگی نامزد,همه مردها همینن,رفتی خونه خودت ذات واقعیش رو نشون میده که چقدر شکموعه  

بعدشم شام خونه مامانش اینا بودیم همشون فهمیدن ک قهریم😞

خیلی کارش زشت بود 

باهاش سرسنگین باش تا متوجه بشه کارش خیلی اشتباهه به خاطر یک‌غذا اخه؟؟؟؟؟ 

خیلیا همینم ندارن بخورن 

اگر الان کوتاه بیای دیگه هیچی همیشه همین

اگر‌اومد صحبت کرد بگو ببین خیلی ناراحت شدم این چه رفتاری بود واقعا نمیتونم‌درک کنم به خاطر غذا اینکارو کردی 

مگه همیشه ادم حوصله پخت غذا داره بعدم همه غذاها خوشمژه اس

شماهم گاهی باید غذای مورد علاقه خودتو درست کنی

همسر منم اینطور نیست خوراکش خوبه خوش خوراکه اتفاقا غذا هم براش مهمه اما نه بیشتر از من😅  درک و‌شعور داره

احتمالا این اقایی که اینا رو نوشته زیاد درکی از زندگی مشترک و عشق نداره درسته زنو شوهر باید به علایق هم احترام بزارن اما هیچکدوم برده اون یکی نیست دیگه یک روز اگر حوصله نداشت مریض بود نتونست غذا درست کنه یا غذا ساده درست کرد یا غذا مورد علاقه خودشو درست کرد باید مرد هم احترام بزاره 

اینجا بهتر بود همسرشون با احترام غذا و‌میخوردن خداهم شکر میکردن بعد به همسرشون میگفتن دستتون درد نکنه اگر حوصله اشو داری فردا برام فلان غذا درست کن

این میشه احترام متقابل و زندگی مشترک عاشقونه

نه که طرف بخاطر یک غذا کلی ایراد بگیره کاری کنه همه بفهمن همسرشو ناراحت کنه

همانطور که اقایون بیرون خونه کار میکنن خانمها هم تو خونه کلی زحمت میکشن تازه خیلی خانما شاغلن و‌همزمان بیرون هم کار میکنن پس مرد هم باید با شعور باشه

وای اره اتفاقا امروز گفت میخاستی دو مدل غذا درست کنی ب من چ ک تو این مدلی دوس داری😞

این خیلی رفتار زشتیه 

قهر نباش اما ناراحتیتو پنهان نکن

بهش بگو عزیزم شما بیرون زحمت میکشی منم تو خونه اگر گفت کاری نداره یک روز جمعه بگو شما غذا درست کن ببینم کاری داره یا نداره زن و‌شوهر باید بخاطر زحمات همدیگه قدردان هم باشن مگه زن کلفت یا برده اس بهش بگو این رفتارت زننده اس غذا درست کردن سخته اونم تو این گرما پای گاز واستادن  بعد به جای تشکرته 

میگفتی چطور به تو ربط نداره که من چه غذایی دوست دارم بعد چطور انتظار داری که به من ربط داشته باشه

زندگی‌مشترک یعنی درک‌متقابل یعنی همه چی‌ش مشترکه 

بهش بگو خوبه منم بگم به من چه که پول نداری باید برام فلان چیزو بخری حتما ! چون خودخواهم و‌خواسته خودم فقط برام مهمه ؟

اگر قرار‌باشه منم اینکارو کنم خودخواه باشم تو هم خودخواه اینکه نمیشه زندگی مشترک 

یکم باهاش صحبت کن تا بفهمه رفتارش زشت و‌زننده اس و به ادم حس برده بودن دست میده بگو این رفتار اصلا حس دوست داشته شدن به من دست نمیده تو اگر‌فقط یک‌دست پخت برات مهم بود و من مهم نیستم یک اشپز بیار 

بهش بگو من همسرتم نه اشپز و‌کلفت خونه 

حتی وظیفه پخت غذا ندارم اگر اینکارو میکنم از روی عشقه بعد بجای دستت درد نکنه ات اینکارو میکنی دل میشکونی

این خیلی رفتار زشتیه  قهر نباش اما ناراحتیتو پنهان نکن بهش بگو عزیزم شما بیرون زحمت میکشی منم ...

این همه غذا درست میکنم میزارم جلوش ی دستت درد نکنه نمیگه بخدا😞

Khodaya shokret ♥️
این همه غذا درست میکنم میزارم جلوش ی دستت درد نکنه نمیگه بخدا😞

خب اشتباه خود ت بوده باید از اول بهش یاد میدادی که باید تشکر کنه 

همین شده که اینقدر پروریه فکر میکنه برده اشی 

باهاش صحبت کن بگو قهر کار بچه هاس ما دوادم بزرگیم بالغیم این چه کاریه بهش بگو  بمن حس بدی دست میده تو اینطوری رفتار میکنی

وقتی برای شما خرید میکنه شماهم ازش تشکر نمیکنی ؟