2777
2789
عنوان

شوهر شکمو

| مشاهده متن کامل بحث + 920 بازدید | 49 پست
خب اشتباه خود ت بوده باید از اول بهش یاد میدادی که باید تشکر کنه  همین شده که اینقدر پروریه فک ...

اره تشکر میکنم کلی ذوق میکنم و بوسش میکنم وقتی حتی کوچیکتذین چیز برام میخره٫تازه ی سال پیش سر همین قهر کردناش خاستیم جدا شیم کلی دادگاه رفتیم ولی چون دوسش داشتم و بهم قول داده بود ک دیگ قهر نکنه و کتکم نزنه آشتی کردم 😞تا اینکه امروز اینجوری شد

Khodaya shokret ♥️
اره تشکر میکنم کلی ذوق میکنم و بوسش میکنم وقتی حتی کوچیکتذین چیز برام میخره٫تازه ی سال پیش سر همین ق ...

کتک 😳

نباید زود اشتی میکردی باید شرط مشاوره میذاشتی

الانم دیر نشده شرط کن باید بریم مشاوره ‌ورگرنه نمیشه اینطور زندگی کردو ... باهاش حرف بزن

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

کتک 😳 نباید زود اشتی میکردی باید شرط مشاوره میذاشتی الانم دیر نشده شرط کن باید بریم مشاوره ‌ورگرن ...

زود آشتی نکردم ی سال خونه بابام بودم٫مشاوره هم رفتیم

Khodaya shokret ♥️
همسر منم اینطور نیست خوراکش خوبه خوش خوراکه اتفاقا غذا هم براش مهمه اما نه بیشتر از من😅  درک و ...

بله درست میفرماید  انشاله موفق باشی زندگی خوب داشته باشی خواهر👌

رد نشو بخون امضا رو ... 🚶‍♀️۶سالم که بود دلم میخواست  با بچه های کوچه بازی کنم ولی مادرم میگفت نه🙂 .... ۱۰ سالم که بود دلم میخواست  خرس بزرگتر از خودم  داشته باشم  ولی نشد بخرم الان یکیش دارم  اندازه خودمه 🙃.... ۱۳ سالم که بود دلم خواست برم  بیرون اونقدر بگردم تا خسته شم  ولی الان خونه رو  بیشتر ترجیح میدم تا بیرون ...😄 ۱۵ سالم که بود همیشه دوست داشتم گوشی لمسی داشته باشم اونم بزرگش  ولی نشد بخرم  الان بهترینش دارم .... 😊خواستم  بگم  یچیزای  به وقتش  قشنگه  (: 😪پس تا چیزی میخوای داشته باشی داشته باش نزار ناراحتیش تو دلت بمونه که چرا اونموقع تجربه نکردی (: 🙎‍♀️🥀🖤🤍
بخدا من بعضی وقتا تا ساعت۵بعدازظهر منتظرش میمونم ک بیاد باهم ناهارو بخوریم بعد اون اینجوریه

خب صبر زنا یکم بیشتره عزیزم خودتو اذیت نکن 

دَر دینِ‌ مَن‌ [ طُ مُقَدّس‌تَرین‌ فَردِ روی‌ِ زَمینی♥️]